Άγριες Μέλισσες: «Έκλαιγα ακούγοντας τον Γιώργο Γάλλο να τραγουδάει»

Σπουδαίος ηθοποιός..

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Έκλαιγα ακούγοντας τον Γιώργο Γάλλο να τραγουδάει»

Καλεσμένος στη εκπομπή Φωλιά των Κου Κου ήταν ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη Σεβαστού - τον οποίο υποδύθηκε ο Γιώργος Γάλλος - στις Άγριες Μέλισσες.

«Δεν θα εμφανιστώ ξανά στις Άγριες Μέλισσες. Αρκετό φάντασμα είδατε φέτος, δεν έχει άλλο. Πάμε γι’ άλλα. Όλα ξεκινούν από τους σεναριογράφους, αλλά νομίζω ότι κι εγώ κάτι έκανα καλά. Εκείνη τη μέρα, πραγματικά σου μιλάω, έκλαιγα ακούγοντας τον Γιώργο Γάλλο να τραγουδάει, είναι σπουδαίος ηθοποιός.

Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω στην καρδιά μου και τον αγαπώ πάρα πολύ. Χαίρομαι που η χώρα μας γνώρισε αυτόν τον ηθοποιό. Ήταν πολύ δύσκολη αυτή η σκηνή, η συγκίνηση ήταν διπλή για μένα γιατί ήταν και η τελευταία σκηνή του Γιάννου και γυρίστηκε μόνο μια φορά. Την Πέμπτη που είδαμε το επεισόδιο με τη μητέρα μου, κλαίγαμε σε όλη τη διάρκεια», είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο ηθοποιός επίσης είπε για το ρόλο του: «Φέτος ειδικά, που εμφανιζόμουν ως φάντασμα, με έβριζαν όλοι, μου έλεγαν… άσε μας να κοιμηθούμε. Τα παιδάκια, που πέρυσι με λάτρευαν, φέτος φοβόντουσαν και είχαν μια απόσταση».

Σε αυτή την σειρά θα δούμε τον Γιώργο Γάλλο μετά τις Άγριες Μέλισσες, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ο Γιώργος Γάλλος με την συμμετοχή του στην σειρά Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε τον Μιλτιάδη Σεβαστό, κατάφερε να αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους τηλεθεατές που τον αποθέωσαν στα social media. Ειδικά η τελευταία του σκηνή στο φινάλε, όπου πεθαίνει στο σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος ο γιος του θα αφήσει σίγουρα εποχή.

Μετά λοιπόν την συγκλονιστική του ερμηνεία στην δραματική σειρά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτη και ο Γιώργος Καπουτζίδης τον διεκδικούσαν για τα νέα project που ετοιμάζουν και να βγουν στον αέρα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, όπως ακούγεται, θα υποδυθεί τον μπαμπά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Οι Σέρρες θα αποτελούνται από 10 επεισόδια, με τη Λένα Δροσάκη επίσης, να βρίσκεται σε ρόλο κωμικό. Στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες επίσης θα βρίσκεται ο Πάνος Νάτσης και η Μαριλού Κατσαφάδου.

Γιώργος Γάλλος Σέρρες σειρά Καπουτζίδη

Η σειρά θα προβληθεί τη νέα σεζόν και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την καθημερινότητα των κατοίκων των Σερρών, τις συνήθειες τους, τα ήθη και τα έθιμά τους. Μία ξεκαρδιστική σειρά που θα συνεπάρει το κοινό, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.