The Bachelor: Αυτός είναι ο μισθός θα παίρνουν οι παίκτριες στη δεύτερη σεζόν

Θα πάθετε σοκ με το ποσό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Αυτός είναι ο μισθός θα παίρνουν οι παίκτριες στη δεύτερη σεζόν

To The Bachelor επιστρέφει σε λίγο καιρό με τον δεύτερο κύκλο του και ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του εργένη που θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο και θα ψάξει να βρει τον έρωτα.

Όπως εξήγησε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, τα κορίτσια θα έχουν μία εξαιρετική αμοιβή για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, θα παίρνουν κάθε εβδομάδα, 300-350 ευρώ, ποσό που ανέρχεται σε 1.200 - 1.400 ανά μήνα.

Οι αμοιβές των παικτριών του The Bachelor

Παναγιώτης Βασιλάκος: "Άδειασε" τη Νικολέττα μετά τον χωρισμό τους - «Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου»

Πριν από λίγο καιρό, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, μόλις λίγους μήνες μετά το τέλος του The Bachelor. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο χωρισμός δεν είναι καθόλου ανώδυνος!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μία αρκετά αυστηρή ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε σε ανθρώπους που τους έχει βοηθήσει στη ζωή τους, ενώ σχολίασε πως έπρεπε να έχει ακούσει την καρδιά και όχι τη λογική του.

Οι υποψίες ότι αναφέρεται στην Νικολέττα επιβεβαιώθηκαν μιας και κάτω από το κείμενό του έβαλε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο χρησιμοποιούσαν συχνά οι δυο τους στις κοινές αναρτήσεις τους και όλα αυτά λίγο μετά την αποκάλυψη της Νικολέττας πως είναι ερωτευμένη.

«Είναι πολύ στενάχωρο άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει να αλλάξουν τη ζωή τους, να με μαχαιρώνουν πισώπλατα! Ήταν λάθος που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου. Παρόλα αυτά όμως θα συγχωρέσω πολλές συμπεριφορές και πράξεις διότι στην καρδιά μου δε χωράει μίσος!

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα αφήσω ξανά κάποιον να διαβάλει το όνομά μου. Την πνευματική και ψυχική μου δύναμη δεν μπορείτε να την γκρεμίσετε. Γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ η Νικολέττα, λακωνικά απάντησε πως δε θέλει να κάνει κανένα σχόλιο.

Παναγιώτης Βασιλάκος ανάρτηση για Νικολέττα

Νικολέττα Βασιλάκος χωρισμός