Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Είναι έτοιμη να υποδεχθεί τη μικρή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Τις προηγούμενες μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου πραγματοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα Q&A στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για την εγκυμοσύνη της και για την προσωπική της ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός, ετοιμάζεται να υποδεχθεί σε λίγες μέρες το δεύτερο παιδάκι της και μεταξύ άλλων στις ερωτήσεις που απάντησε αποκάλυψε και τα δύο ονόματα που θα ήθελε να δώσει στη μικρή της.

Η ερώτηση που δεν έμεινε αναπάντητη ήταν αυτή που είχε να κάνει με τα κιλά της. Πρόκειται άλλωστε για ένα θέμα που απασχολεί όλες τις νέες μανούλες, ενώ πρόσφατα είχε απαντήσει στην ίδια ερώτηση και η Δούκισσα Νομικού σε ένα Q&A που είχε κάνει.

Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της

Όπως εξήγησε λοιπόν η ηθοποιός, στους 9 μήνες έχει πάρει γύρω στα 16-17 κιλά.

Αθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη κιλά

Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε ακόμα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A και να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για την εγκυμοσύνη της, την καθημερινότητά της και την οικογένειά της.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, είχε να κάνει και με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο την κορούλα της, αποκάλυψε πως δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο λόγω της εγκυμοσύνης, ξεκαθάρισε ωστόσο πως θα προσπαθήσει να το κάνει όσο πιο σύντομα μπορεί μετά τη γέννα.

«Δεν πρόλαβα να το κάνω το προηγούμενο διάστημα και τώρα δεν έχει νόημα να το κάνω αυτές τις μέρες. μιας και γεννάω. Θα το κάνω με το που γεννήσω όσο πιο άμεσα γίνεται. Όσο για το θέμα επικινδυνότητας, δεν είμαι ειδήμων να απαντήσω, ωστόσο νομίζω ότι ναι, είμαστε σε ομάδα υψηλού κινδύνου, αλλά από τα λίγα που έχω ερευνήσει και έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, συνήθως οι εγκυούλες το περνάνε ελαφριά» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου εμβόλιο κορωνοϊού