Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5: Συγκινεί η μητέρα της Μαργαρίτας - «Έχουμε να βρεθούμε τρία χρόνια...»

Οι δηλώσεις της πριν τον τελικό!

MasterChef 5: Συγκινεί η μητέρα της Μαργαρίτας - «Έχουμε να βρεθούμε τρία χρόνια...»
News 09.06.2021 12:05
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η μητέρα της Μαργαρίτας βρέθηκε στον μεγάλο ημιτελικό του MasterChef 5 και η συγκίνηση για τη συνάντηση με την κόρη της ήταν πολύ μεγάλη. Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των ΚουΚου, εξήγησε πως δεν έχασε επεισόδιο από τη συμμετοχή της Μαργαρίτας στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Μαργαρίτας για τον τελικό του MasterChef 5

«Την ευτυχία μου, την αγάπη μου, την χαρά μου δεν μπορώ να την περιγράψω που η Μαργαρίτα είναι στον τελικό του MasterChef. Φαίνεται νομίζω από τα μάτια μου. Όταν η Μαργαρίτα γύρισε να κοιτάξει την πόρτα, άρχισε να τρέχει, αγκαλιαστήκαμε και μου είπε να μην κλαίω.

Έχουμε να βρεθούμε τρία χρόνια. Από τότε που έφυγα και ζω στην Ρωσία δεν την ξαναείδα. Έχω στο κινητό μου ένα πρόγραμμα και έβλεπα τη Μαργαρίτα από τη μικρή του οθόνη», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαργαρίτας.

«Αν δεν είχε μπει η Μαργαρίτα στη δεύτερη φάση...»

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο τελικό του MasterChef 5, οι γονείς του Διονύση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων εξήγησαν πως η νίκη θα πήγαινε πιο εύκολα στον Διονύση αν η Μαργαρίτα δεν είχε μπει στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

«Αν ήσασταν την ώρα που μας υποδέχτηκαν, ο Διονύσης πήγε στον πατέρα του και μετά σε μένα. Τον βλέπουμε και αγχωνόμαστε. Εύχομαι πολλοί γονείς να ζήσουν τη σημερινή εμπορία. Είμαστε και οι δυο πολύ καλοί μάγειρες» είπε η κα. Βασιλική.

«Εγώ για τον Διονύση είμαι πολύ περήφανος που έχει φτάσει εδώ σήμερα. Και δε βγήκε και από το παιχνίδι ο Διονύσης. Αν δεν είχε μπει η Μαργαρίτα στη δεύτερη φάση, θα ήταν πιο εύκολο του Διονύση για να κερδίσει. Όχι ότι δε θα κερδίσει τώρα.

Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσει και θα πάρει το έπαθλο. Όχι επειδή είμαι πατέρας του, επειδή το αξίζει μαγειρικά. Όταν τον έφερα εδώ τον ρώτησα να μου πει ποιος είναι ο σκοπός του. Γύρισε και μου είπε “πατέρα εγώ ήρθα να πάρω τα 50.000 ευρώ”. Του είπα “αν το πιστεύεις πραγματικά προχώρα”» ανέφερε ο κ. Αριστείδης.

Τέλος η Ανούς αποκάλυψε: «Με τη μαμά του Διονύση μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά από κοντά σήμερα γνωριστήκαμε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5: Σάλος με την φωτογραφία που διέρρευσε για τον Διονύση Σαρακίνη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

MasterChef 5 spoiler 9/6: Αυτός είναι ο νικητής των 50.000 ευρώ!

Share