MasterChef 5: Η Μαργαρίτα έστειλε μήνυμα στο νικητή της Eurovision, Damiano David

«Του έγραψα: “Υπάρχει περίπτωση να κερδίσω το MasterChef. Θα ήθελες να μου να μου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5: Η Μαργαρίτα έστειλε μήνυμα στο νικητή της Eurovision, Damiano David

H Mαργαρίτα Νικολαϊδη η νικήτρια του 5ου κύκλου του MasterChef βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για όλα. Την οικογένεια της, τον γάμο της με τον σύντροφό της, αλλά και την εμπειρία της από το παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων, η σεφ αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στον Ιταλό νικητή της Eurovision, Damiano David και του ζήτησε μια χάρη, λίγο πριν τον τελικό.

Αυτό το μήνυμα έστειλε η Μαργαρίτα στον Ιταλό νικητή της Eurovision

«Αχ, ο κούκλος ο Ιταλός είναι αυτός. Μου άρεσε πολύ. Του έστειλα και μήνυμα στο Instagram. Του έγραψα: “Υπάρχει περίπτωση να κερδίσω το MasterChef. Θα ήθελες να μου να μου κάνεις ένα like ή ένα story.” Κάτι τέτοιο του έστειλα. Είχα βάλει τη Βίλλυ να τα γράφει που ξέρει αγγλικά, γιατί εγώ δεν τα έχω με τα αγγλικά.», είπε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

"Λύγισαν" Μαργαρίτα - Καραβάτου στον αέρα των Κου Κου

«Έχω να χρησιμοποιήσω πολύ καιρό το Instagram, δεν έχω κάνει καμία ανάρτηση, αλλά αν ήθελα να κάνω μία θα ήταν με αυτό το κορίτσι εδώ και θα έγραφα από κάτω… Υπάρχει ελπίδα! Αυτό θα ήθελα να γράψω, Μαργαρίτα. Αλήθεια στο λέω. Γιατί έδειξες ένα πολύ διαφορετικό ήθος, ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο, έναν άλλον άνθρωπο από αυτόν που δεν έχουμε συνηθίσει και σε δύσκολες εποχές όπως είναι αυτές.

Πρέπει να υπάρχουν ωραία πρότυπα, σοβαροί άνθρωποι, καλοί άνθρωποι με αρχές και αξίες. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από το ταλέντο που σου έχει δώσει ο Θεός, που μας δώρισες και τον χαρακτήρα σου που για αυτόν θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ περήφανη», είπε αρχικά βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

Από την άλλη η σεφ, ανέφερε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Δηλαδή το εννοώ. Ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτά που μου λέτε τώρα, δεν μπορώ να τα συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν. Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Απλά είμαι εδώ πέρα και κλαίω».