Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Βαλέρια Χοψονίδου

Η ανάρτηση της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Βαλέρια Χοψονίδου

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Βαλέρια Χοψονίδου, την ίδια ημέρα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η πρώην παίκτρια του Survivor 4, επισκέφτηκε το Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, όπου είχε κλείσει το ραντεβού της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε και φωτογραφία της από την ώρα του εμβολιασμού της, όπως άλλωστε έχουν κάνει και άλλα γνωστά ονόματα της showbiz.

Μέχρι σήμερα κάτι παραπάνω από 4.000.000 άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί έστω και μια φορά, ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι φτάνουν σχεδόν τα 6.500.000.

Η φωτογραφία της Βαλέρια Χοψονίδου από τον εμβολιασμό της

Βαλέρια Χοψονίδου εμβόλιο κορωνοϊού

Τόσα κιλά έχασε μέσα στο Survivor

Δεν παρέμεινε πολύ μέσα στο Survivor, ωστόσο φρόντισε και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις! Ο λόγος φυσικά για την Βαλέρια Χοψονίδου.

Η όμορφη αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου συμμετείχε φέτος στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης και η ανταπόκριση του κόσμου προς την ίδια ήταν αρκετά θετική, παρόλο που έφυγε νωρίς.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την καθημερινότητα της όσο και από το Survivor.

Αυτήν την φορά, η η σχεδιάστρια ρούχων πραγματοποίησε ένα Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε ερωτήσεις των followers της, μια εκ των οποίων αφορούσε τα κιλά που έχασε στο παιχνίδι.

Τόσα κιλά έχασε στο Survivor η Βαλέρια Χοψονίδου

Η ίδια απάντησε: «Έχω χάσει μέσα στο παιχνίδι περίπου 4 και άλλα 3 όταν βγήκα από το παιχνίδι»

Βαλέρια Χοψονίδου τόσα κιλά έχασε μέσα στο Survivor

«Είχα ταλαιπωρηθεί πολύ με κρίσεις πανικού για 3 χρόνια»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βαλέρια Χοψονίδου, μερικές εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4, απαντώντας σε μία ερώτηση που της έκανε ένας διαδικτυακός της φίλος θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού που την ταλαιπωρούσαν πριν λίγο καιρό.

«Είχα ταλαιπωρηθεί πολύ με κρίσεις πανικού για 3 χρόνια σε έντονο βαθμό, όταν μου προτοεμφανίστηκε ήταν περίπου πριν 5 χρόνια. Τότε δεν το άκουγες πολύ συχνά. Εγώ προσωπικά το έχω αντιμετωπίσει και δεν παθαίνω κρίσεις πανικού 1,5 χρόνο τώρα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πραγματικά είναι όλα μέσα στο μυαλό και την ψυχολογία μας.

Η ταπεινή μου συμβουλή σε όσους ανθρώπους συμβαίνει είναι, εκείνη τη στιγμή να σκέφτονται ότι όλα είναι στο μυαλό μας και κυρίως ότι δεν έχουμε κάτι παθολογικό! Δε θα πρέπει να ντρεπόμαστε ούτε να νιώθουμε άσχημα για αυτό που μας συμβαίνει. Καλό θα είναι να μιλάμε στους δικούς μας ανθρώπους για το πρόβλημά μας και φυσικά δεν είναι κακό να ζητήσουμε βοήθεια από έναν ψυχολόγο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Βαλέρια Χοψονίδου.

Βαλέρια Χοψονίδου Survivor