Καίτη Φίνου: Καταγγέλλει δασκάλα δημοτικού για χειροδικία σε παιδάκι

Το δημόσιο ξέσπασμα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καίτη Φίνου: Καταγγέλλει δασκάλα δημοτικού για χειροδικία σε παιδάκι

Δασκάλα δημοτικού καταγγέλλει η Καίτη Φίνου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία όπως δήλωσε χειροδίκησε σε μικρό παιδί.

Η γνωστή ηθοποιός που δέχεται αρκετή επίθεση στο Instagram, αποκάλυψε πως στο “Σπίτι του ηθοποιού” που μένει τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια παιδική χαρά, στην οποία βέβαια απαγορεύουν στα παιδάκια να μπαίνουν ασυνόδευτα.

Δίπλα λοιπόν από εκεί, υπάρχει ένα σχολείο και πολλές φορές τα παιδάκια από εκεί πηγαίνουν στην παιδική χαρά, κάτι που υποτίθεται όπως ότι απαγορεύεται.

Νωρίτερα λοιπόν, ένα μικρό παιδί που δεν κατάγεται από την Ελλάδα, πήγε στην παιδική χαρά με αποτέλεσμα μια από τις εκπαιδευτικούς του σχολείου το πλησίασε φωνάζοντας και τραβώντας το από το αφτί για να το βγάλει έξω.

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός αυτό, η Καίτη Φίνου κατήγγειλε το συγκεκριμένο σχολείο, μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Καίτη Φίνου καταγγελία

«Μου έγραψε “δεν έχεις να φας και φτιάχνεις τα νύχια σου;”»

Στην εκπομπή Pop Up παραχώρησε συνέντευξη η Καίτη Φίνου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη διαμονή της στο σπίτι του ηθοποιού, αλλά και την προσβλητική συμπεριφορά συναδέλφου της για τον τρόπο που ζει.

«Κάποιος μου έγραψε “δεν έχεις να φας και φτιάχνεις τα νύχια σου;”. Κάνουν λάθος αν πιστεύουν ότι δεν έχω να φάω. Απλώς δεν μπορώ να ζήσω έτσι όπως θέλω με ανέσεις, εννοώ να περνάω αξιοπρεπώς. Αν είχα να πληρώνω ενοίκιο και έξοδα σπιτιού δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Στο σπίτι του ηθοποιού τρώω καλά, έχουμε ρούχα και έχω και έναν σύντροφο να συζητάω. Δεν θέλω να φύγω από το σπίτι του ηθοποιού, μεγάλωσα, απευθείας από εδώ θα πάω στο γηροκομείο, έτσι για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει», ανέφερε αρχικά η Καίτη Φίνου.

Ενώ πρόσθεσε μετά την συγκινητική της εξομολόγηση για τον Στάθη Ψάλτη: «Συνάδελφος μου, ας τον πω συνάδελφο για να φανώ ευγενική, μου έχει πει μπροστά σε πολύ κόσμο “που κατάντησες να μένεις στο σπίτι του ηθοποιού”. Και ξέρουμε ότι αυτός γλείφει όλο τον κόσμο για να πάρει δουλειά. Καλά κάνει και γλείφει αφού μπορεί, εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω αυτό στη ζωή μου. Σε οκτώ χρόνια θα πάω σε ένα καλό γηροκομείο να με προσέχουν. Ποιος θα με προσέξει; Θα καθίσει ένας σύντροφος νεότερος να με γηροκομήσει; Όχι βέβαια».