Άφωνη η Ναταλία Γερμανού - Εισέβαλλε στην εκπομπή της ο Καλλίρης με επικό δώρο στα χέρια

«Παρακαλώ σταματήστε ότι κάνετε αυτή τη στιγμή!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνη η Ναταλία Γερμανού - Εισέβαλλε στην εκπομπή της ο Καλλίρης με επικό δώρο στα χέρια

Άφωνη έμεινε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, καθώς στο πλατό της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, εισέβαλλε ο πρώην σύντροφός της Θάνος Καλλίρης κρατώντας στα χέρια του το πιο επικό δώρο.

«Παρακαλώ σταματήστε ότι κάνετε αυτή τη στιγμή! Γεια σας, καλησπέρα σας! Είναι τέλος σχολικής σεζόν και ήρθα για να απονείμω το δίπλωμα αποφοίτησης», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Η διαγωγή ήταν κοσμία, βρε; Κοσμία η διαγωγή; Ένα πράγμα λίγο με προβλήματίζει. Το διαγωγήκοσμία. Ότι τι; Επειδή ναι… Ήμουν άτακτο κορίτσι, είπε ο φρόνιμος», είπε η παρουσιάστρια που νωρίτερα τοποθετήθηκε σχετικά με το βίντεο για το συνέδριο γονιμότητας.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε ο Θάνος Καλλίρης θέλησε να της απονείμει το απολυτήριο της!

Η στιγμή που ο Καλλίρης εισβάλει στην εκπομπή της Γερμανού

«Ήμουν λίγο άδικη και σκληρή με τον Καλλίρη, το μετάνιωσα γιατί το παράκανα»

«Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι», είχε πει η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται”και την ατάκα αυτή την μετάνιωσε πολύ.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τον Γρηγόρη Μπάκα και ανέφερε πως το παράκανε με το χιούμορ της.

«Η Ναταλία έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Alpha. Έχω ανανεώσει από πέρυσι για άλλα δύο χρόνια, οπότε είμαστε εδώ και είμαστε καλά. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να φανταστώ το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά. Από την άλλη όμως μου είναι πολύ εύκολο να φανταστώ το Dancing with the stars με τη Βίκυ. Ήταν πολύ έξυπνη η σκέψη του Star ότι η Βίκυ Καγιά θα είναι η ιδανική παρουσιάστρια για το DWTS», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε και για τον Θάνο Καλλίρη και την ατάκα της για το κερατάκι: «Ήμουν λίγο άδικη και σκληρή μαζί του, το μετάνιωσα γιατί το παράκανα λίγο με το χιούμορ. Είναι και αλήθειες, αλλά δεν ήταν τόσο πια πολύ όπως τα είπα. Εντάξει, λίγο με ταλαιπώρησε, λίγο τον ταλαιπώρησα, αλλά στην ουσία περάσαμε πεντέμισι πολύ ωραία χρόνια και αγαπηθήκαμε πολύ».