Ματίνα Νικολάου: «Έχω ξεχάσει πώς είμαι λόγω της "Βάνιας"»

«Πολλές φορές δε με αναγνωρίζω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: «Έχω ξεχάσει πώς είμαι λόγω της

Το πρωί της Τρίτης, η Ματίνα Νικολάου μίλησε στη εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της «Βάνιας» που έχει αναλάβει να ενσαρκώνει καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου στο Πάμε Δανάη

«Είναι δύσκολο να βγαίνεις στην τηλεόραση κάθε μέρα τώρα όμως μπήκα σε ένα ρυθμό και συνήθισα», ανέφερε αρχικά τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ήταν η απόφαση και σιγουριά να κάνει παιδί.

«Πολλές φορές δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Έχω ξεχάσει πώς είμαι λόγω της “Βάνιας”. Είναι πάρα πολύ απελευθευρωτικό το να υποδύομαι την “Βάνια”. Μια ένοχη απόλαυσή μου είναι μετά τις 12 το βράδυ να τρώω ένα από τα κρυμμένα παγωτά που έχει ο γιος μου στο ψυγείο».

«Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερωτευτώ έναν μικρότερο άντρα»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ματίνα Νικολάου μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη και μέσα σε όλα μίλησε για τον σύντροφό της, τον τραγουδιστή Βασίλη Πορφυράκη.

Η τηλεοπτική «Βάνια» που μας συντροφεύει καθημερινά με τον Νίκο Μουτσινά, μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» έχει αγαπηθεί αρκετά από τον κόσμο τόσο λόγω της ενέργειας της όσο και του ταλέντου της στην υποκριτική και μάλιστα πριν μερικές μέρες ο σύντροφος της είχε «εισβάλει» στο πλατό.

«Φορούσα πάντα σκούρα ρούχα, άντε και κανένα άσπρο στο… τσακίρ κέφι! Μετά τη Βάνια έχουν αλλάξει πολλά, δηλαδή μου αρέσει να ντύνομαι με χρώμα, μου δίνει πολλή χαρά. Δεν το είχα διαπιστώσει και το διαπίστωσα μέσα από το ρόλο. Έχω φάει τούμπα στον αέρα της εκπομπής και όλοι νόμιζαν ότι το έχω οργανώσει. Περνάμε τόσο ωραία στην εκπομπή που δεν το αλλάζω με τίποτα.

Είναι μια σχέση ήρεμη και την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον την απολαμβάνουμε πραγματικά. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο κι ένα καλό συστατικό για να είσαι ευτυχισμένος και ήρεμος. Δεν έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας, είναι 10 χρόνια. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερωτευτώ έναν μικρότερο άντρα, αλλά ούτε και το απέκλεια. Ήρθε ο Βασίλης και δεν είχε καμία σημασία για μένα η ηλικία και το σημαντικότερο είναι ότι δεν είχε και γι’ αυτόν καμία σημασία. Δεν στεκόμαστε καθόλου στην ηλικία».

Ματίνα Νικολάου για τον σύντροφο της, Βασίλη Πορφυράκη