Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου υιοθέτησαν γάτο

Η τρυφερή φωτογραφία από το σπίτι τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου υιοθέτησαν γάτο

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο σύζυγος αυτής, Νίκος Ευαγγελάτος μετά τις χαλαρωτικές ημέρες που πέρασαν στην Ύδρα αποφάσισαν να... μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια του Alpha και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι βαθιά φιλόζωοι. Έχουν ήδη ανοίξει το σπίτι και την αγκαλιά τους σε δύο υπέροχα τετράποδα, τον Tommy και τον Willy, και το ξαναέπραξαν πρόσφατα υιοθετώντας ακόμη μία γλυκιά φατσούλα.

Αυτή τη φορά, έναν γατούλη και μάλιστα τον πιο… μάγκα που έχουν γνωρίσει ποτέ.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου με το νέο μέλος

«Αυτός είναι ο Μπιλάρας. Ο πιο μάγκας γάτος. Σούζα τα σκυλιά μπροστά του. Ποιος ξέρει τι πέρασε μέχρι να τον υιοθετήσουμε και είναι τόσο κυρίαρχος!» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του γάτου της που ανέβασε.

Κι ενώ τα προσωπικά της φαίνεται να κυλούν ομαλά, τα επαγγελματικά της πάλι...

Χλωμό το μέλλον του T-live και της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHAtv

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια όπως φαίνεται τη νέα σεζόν δεν θα μας καλησπερίζει με την εν λόγω ενημερωτική εκπομπή.

Οι ιθύνοντες του σταθμού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την πορεία του T-live μέχρι σήμερα, όχι μόνο επειδή σημειώνει μονοψήφια νούμερα σε τηλεθέαση όσον αφορά το δυναμικό κοινό, αλλά και λόγω των επιθέσεων που δέχεται από τους τηλεθεατές.

Το κερασάκι στην τούρτα και αυτό που τους έκανε να φτάσουν στο αμήν, ήταν οι αντιδράσεις που ξέσπασαν για τον τρόπο παρουσίασης και προσέγγισης γενικά του θέματος του τροχαίου στη Βουλή. Μάλιστα, η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου αναγκάστηκε να απαντήσει δημόσια στα μηνύματα που δέχεται.