Σοφία Μουτίδου: Την έκραξαν για τη φωτογραφία με τα εσώρουχα και ανέβασε αυτή

Τους πετσόκοψε όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Μουτίδου: Την έκραξαν για τη φωτογραφία με τα εσώρουχα και ανέβασε αυτή

Η Σοφία Μουτίδου είναι από τις γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης που δεν φοβάται να μιλήσει και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν. Μάλιστα, δεν έχει και κανένα απολύτως κόμπλεξ. Για αυτό το λόγο δεν δίστασε χθες να δημοσιεύσει φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόνο με τα εσώρουχα της, ποζάροντας λίγα λεπτά αφότου ξύπνησε.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της γράφοντας «Υπάρχουν και μέρες που ξυπνάς έτσι (εγώ πάντα) Τι α κανς? Α κατς να σπασ’ς τον καθρέφτ?». Στην εν λόγω ανάρτηση, πόζαρε φορώντας μόνο τα εσώρουχα της και χωρίς κανένα ρετούς στο κορμί της, δείχνοντας μας πως είναι όταν ξυπνάει.

Η ταλαντούχα ηθοποιός δέχτηκε πολλά θετικά σχόλια, όμως δεν έλειψαν και τα αρνητικά, αφού στα social media μπορεί να σχολιάσει ο κάθε ένας.

Η νέα ανάρτηση - απάντηση της Σοφίας Μουτίδου

Μετά τα αρνητικά λοιπόν σχόλια που δέχτηκε, η Σοφία Μουτίδου έκανε μια νέα ανάρτηση - απάντηση στο προφίλ της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία της ολόσωμη όπου πόζαρε με τα ρούχα της. «Φαντάζομαι αυτή είναι η πιο αποδεκτή και correct ε?» έγραψε στη λεζάντα.

Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα "χτύπησε" με νέα ανάρτηση στην οποία έγραψε χιουμοριστικά «Μια φωτό μου από πρόπερσι..Σχοινιά ήμασταν θαρρώ…χαχα… τι γέλια κάναμε...».

Το βίντεο απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, εδώ και λίγες ημέρες κατάφερε να κάνει όλο τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί της για τους... λάθος λόγους! Το βίντεο με τις "αξύριστες μασχάλες" που δημοσίευσε ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί διάσημοι και μη πήραν θέση για τα όσα ειπώθηκαν! Κατά της φυσικά...

Μια από αυτούς ήταν και η Σοφία Μουτίδου, η οποία φημίζεται για το καυστικό της χιούμορ!

Η γνωστή ηθοποιός, Σοφία Μουτίδου, έφτιαξε και ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να απαντάει σχεδόν σε κάθε ατάκα της πολιτευτού της ΝΔ, τρολάροντάς την με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.