Θύμα απάτης ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Ψεύτικος λογαριασμός χρησιμοποιεί τα στοιχεία του και παριστάνει τον ίδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θύμα απάτης ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Ολοένα και περισσότερα άτομα της σόουμπιζ πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης, και ένας από αυτούς είναι και ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor από την αρχή της σεζόν έχει σχολιαστεί όσο κάνενας άλλος, με αφορμή τη συμμετοχή του στο ριάλιτι γνωριμιών του Alpha.

Μπορεί με την Νικολέττα Τσομπανίδου να μην είναι πια μαζί και να έχουν διαλέξει διαφορετικούς και χωριστούς δρόμους, ωστόσο ο ίδιος βρίσκεται στα καλύτερα του και ετοίμαζει νέα πράγματα.

Ωστόσο, ο ίδιος ξαφνικά ενημερώθηκε πως κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό ένα fake προφίλ στο instagram που φέρει το όνομά του και υποδύεται τον ίδιο και έτσι έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

“Αυτός ο λογαριασμός χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και στέλνει διάφορα μηνύματα!! Κάντε γρήγορα μια αναφορά παρακαλώ” έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Θύμα απάτης ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου»

Πριν από λίγο καιρό, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, μόλις λίγους μήνες μετά το τέλος του The Bachelor. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο χωρισμός δεν είναι καθόλου ανώδυνος!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε μία αρκετά αυστηρή ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε σε ανθρώπους που τους έχει βοηθήσει στη ζωή τους, ενώ σχολίασε πως έπρεπε να έχει ακούσει την καρδιά και όχι τη λογική του.

Οι υποψίες ότι αναφέρεται στην Νικολέττα επιβεβαιώθηκαν μιας και κάτω από το κείμενό του έβαλε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο χρησιμοποιούσαν συχνά οι δυο τους στις κοινές αναρτήσεις τους και όλα αυτά λίγο μετά την αποκάλυψη της Νικολέττας πως είναι ερωτευμένη.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου και η απάντηση της Νικολέττας Τσομπανίδου

«Είναι πολύ στενάχωρο άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει να αλλάξουν τη ζωή τους, να με μαχαιρώνουν πισώπλατα! Ήταν λάθος που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου. Παρόλα αυτά όμως θα συγχωρέσω πολλές συμπεριφορές και πράξεις διότι στην καρδιά μου δε χωράει μίσος!

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα αφήσω ξανά κάποιον να διαβάλει το όνομά μου. Την πνευματική και ψυχική μου δύναμη δεν μπορείτε να την γκρεμίσετε. Γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ενώ η Νικολέττα, λακωνικά απάντησε πως δε θέλει να κάνει κανένα σχόλιο.

Παναγιώτης Βασιλάκος ανάρτηση για Νικολέττα

Νικολέττα Βασιλάκος χωρισμός