Τάσος Μπερδέσης: Τελέσθηκε το μνημόσυνο παρουσία συγγενών και φίλων

Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάσος Μπερδέσης: Τελέσθηκε το μνημόσυνο παρουσία συγγενών και φίλων

Συγγενείς και φίλοι του 39χρονου Πατρινού πυγμάχου Τάσου Μπερδέση απαρηγόρητοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει συμβεί.

Όπως μεταδίδει το patrisnews, σαράντα ημέρες μετά τον θάνατό του, η υπόθεση της δολοφονίας παραμένει ανεξιχνίαστη -παρά τις έρευνες των αστυνομικών.

Οι δικοί του άνθρωποι σήμερα το πρωί φορώντας μπλουζάκια με φωτογραφία του Τάσου, τιμώντας τη μνήμη του, βρέθηκαν στον Άγιο Νικόλαο στη Μητρόπολη Αχαΐας όπου τέλεσαν μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του, ενώ μοίρασαν και μπομπονιέρες.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η κυρία Γεωργία υποβασταζόμενη από συγγενείς πήγε στο μνήμα του παιδιού της, εκεί όπου έχουν αφήσει ένα πανό με φωτογραφίες του Τάσου Μπερδέση το οποίο γράφει «Never Give Up».

Υλικό από το μνημόσυνο του Τάσου Μπερδέση

Τάσος Μπερδέσης

Μπερδέσης κηδεία

H ανάρτηση της συντρόφου του 3 μήνες μετά τη δολοφονία του

Η Ελισάβετ είναι ράκος ψυχολογικά και δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του αγαπημένου της, που έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή. Μάλιστα, κατέθεσε στην αστυνομία, όλα όσα ήξερε για τη ζωή του αλλά και για το αν γνώριζε εάν δεχόταν απειλές. Η ίδια προσπάθησε να βοηθήσει τις έρευνες δίνοντας όσα περισσότερα στοιχεία γνωρίζει, αν φοβόταν κάτι, αν τις είχε εκμυστηρευτεί κάποιον προβληματισμό του ο πυγμάχος.

Πριν από μερικές ώρες η σύντροφος του Τάσου Μπερδέση, έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, 3 μήνες περίπου μετά τη δολοφονία του.

Η Ελισάβετ, μοιράστηκε απλά μια κοινή φωτογραφία του, χωρίς να σχολιάζει κάτι...

Τάσος Μπερδέσης ανάρτηση συντρόφου