Θάνος Τοκάκης: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του αδερφού του

Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θάνος Τοκάκης: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του αδερφού του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία σκέψη του για τον χαμό του αγαπημένου του αδερφού, Βασίλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν δύο μέρες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Τοκάκη και ο αδερφός του, Θάνος, ήταν μία από τις πιο τραγικές φιγούρες. Ο ίδιος, στην ανάρτηση που έκανε μίλησε με ιδιαίτερα λόγια για τον αδερφό του και συγκίνησε ιδιαίτερα τους ακόλουθούς του.

Η ανάρτηση του Θάνου Τοκάκη

«Και τι άλλο να ήμασταν πέρα από μνήμες εξαντλημένες. Κι από ένα χαμόγελο. Το τσακισμένο. Κι ύστερα η ξεκούραση. Με κάποια λύσις. Ο Βασίλης μου. 1977-2021… πέταξε πολύ ψηλά. Κι όμως δε λιώσαν τα φτερά», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια για τον θάνατο του Βασίλη Τοκάκη

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο γνωστός επικοινωνιολόγος, Βασίλης Τοκάκης, αδερφός του ηθοποιού Θάνου Τοκάκη. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε γνωστούς και φίλους αφού δεν έκρυψε ούτε στιγμή το σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά τον άνισο αγώνα που έδινε.

Μάλιστα δεν δίστασε να γράψει και βιβλίο με τις σκέψεις και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε, από την πρώτη μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Αξίζει να σημειωθεί πως το βιβλίο του, «Άνοιξη μυαλού», των εκδόσεων Key Books με το εξώφυλλο εικονογραφημένο από την κόρη του, τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα δίνονται στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Βασίλης Τοκάκης

«Νιώθω πιο άτρωτος και πιο δυνατός από ποτέ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιμετωπίζουμε πράγματα και δυσκολίες», δήλωσε σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά 90,1. Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη.

Ο θάνατος του επιτυχημένου Βασίλη Τοκάκη, δεν έχει σπείρει το θρήνο μόνο στην οικογένεια του, αλλά και στους ανθρώπους που τον γνώρισαν. Ανάμεσά τους και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Έφυγε από κοντά μας ο καλός φίλος Βασίλης Τοκάκης. Ένας μεγάλος αγωνιστής, ένας υπέροχος άνθρωπος. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Θα τον θυμάμαι πάντα με συγκίνηση και αγάπη» έγραψε στο twitter ο Βασίλης Κικίλιας.

Θρήνος για τον Βασίλη Κικίλια με την είδηση θανάτου του Τοκάκη