Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αυτή η χρονιά νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου»

Κατάθεση ψυχής από την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αυτή η χρονιά νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου»

Με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια θέλησε να κλείσει τη φετινή σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, οι οποίες όπως είπε έχουν αποτυπωθεί πάνω στο σώμα της.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό πολλοί είναι αυτοί που έχουν σχολιάσει τη μεγάλη απώλεια κιλών που έχει η παρουσιάστρια και εκείνη από τη μεριά της, εξήγησε πόσο μπορεί να την επηρεάζουν ορισμένα σχόλια.

Τα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Pop Up

«Έτσι όπως είμαστε εδώ μαζεμένοι, αγαπημένοι, μια ωραία παρέα, κανονική, αληθινή θα ευχαριστήσω και εσάς όπως και όλους τους άλλους πίσω. Ξέρω πολύ καλά, πόσο με έχουν στηρίξει και αγαπήσει και πραγματικά το είχα πολλή ανάγκη σε μία χρονιά πολύ δύσκολη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ανθρωπότητα.

Πολλοί άνθρωποι περνάμε δύσκολα, όλοι οι άνθρωποι κάποιες φορές είμαστε χαρούμενοι, κάποιες φορές κλαίμε, κάποιες φορές ερωτευόμαστε, κάποιες φορές χωρίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε ανθρώπους από τη ζωή μας λόγω των καταστάσεων.

Είμαι πολύ τυχερή, πολύ χαρούμενη που ήσασταν δίπλα μου, που με δεχτήκατε χωρίς καμία εμπειρία, χωρίς καμία παρακαταθήκη, χωρίς κανένα βιογραφικό. Είναι πολύ σημαντικό.

Όταν με βλέπατε στενοχωρημένη ή χαρούμενη ποτέ δεν με εκθέσατε, ποτέ δεν με στενοχωρήσατε και οφείλω να σας το πω. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς ήταν αυτή η χρονιά και νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου.

Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν περνάμε δύσκολα, σωματοποιούμε καταστάσεις. Κάποιες φορές παίρνουμε μερικά κιλά και μας λένε ότι είμαστε έγκυες, άλλες φορές χάνουμε κιλά και ίσως να έχουμε ανορεξία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αγωνία, άγχος, έχουμε αγάπη και προσπαθούμε. Και έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που αντί να μας γυρνούν την πλάτη, μας κρατάνε από το χέρι».

Επανασύνδεση για Παπαγεωργίου - Snik; Η κίνηση που τους πρόδωσε!

Πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr σας είχαμε αποκαλύψει πριν από αρκετούς μήνες πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik, ένα ζευγάρι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την συνύπαρξή του, χώρισαν.

Ενώ η Ηλιάνα αρχικά προσπάθησε να θολώσει τα νερά και να αποδείξει το αντίθετο, διάφορες κινήσεις του τράπερ πρόδωσαν το γεγονός πως δεν μένουν πια μαζί, άρα... η αυλαία έπεσε!

Λίγο καιρό μετά, λοιπόν, έχουμε... την επανασύνδεση!

Η Soula Glamorous που έχει ρεπόρτερ παντού έκανε την αποκάλυψη πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Για την ακρίβεια δημοσίευσε ένα inbox που έλαβε από διαδικτυακό της φίλο το οποίο αναφέρει - όπως θα δείτε και παρακάτω - πως Ηλιάνα και Snik έγιναν ξανά φίλοι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο αυτό!

Παπαγεωργίου - Snik επανασύνδεση

Ο Snik της έκανε like στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε. ΣΟΚ;