Έμεινε μισή η Δανάη Λουκάκη - Η νέα φωτογραφία με μαγιό

Δεν θυμίζει σε τίποτα πια την "Παγώνα" από τις Άγριες Μέλισσες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έμεινε μισή η Δανάη Λουκάκη - Η νέα φωτογραφία με μαγιό

Μετά την απίστευτη αλλαγή που είδαμε στην εμφάνιση της πρωταγωνίστριας των Άγριων Μελισσών, Μαρία Κίτσου (δείτε εδώ την δίαιτα που ακολούθησε), έρχεται και η Δανάη Λουκάκη από την ίδια σειρά να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Η όμορφη και ταλαντούχα τηλεοπτική «Παγώνα» από τις Άγριες Μέλισσες, απολαμβάνει τις διακοπές της στο υπέροχο αυτό νησί και μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Η ηθοποιός την οποία πραγματικά απολαμβάνουμε στον υπέροχό της ρόλο στη σειρά που έχει αγαπηθεί όσο καμία είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους.

Είχαμε παρατηρήσει πόσο είχε αδυνατίσει όταν φιλοξενήθηκε αρχές του νέου έτους στην εκπομπή Το πρωινό, όμως φαίνεται πως με το σωστό διατροφικό πρόγραμμα, η ηθοποιός έχει χάσει κι άλλα κιλά.

Πόζαρε με ο μαγιό της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Ολόσωμο σε γαλάζια απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα εξίσου καταπληκτικό καφτάνι.

Η νέα εικόνα της Δανάης Λουκάκη

Δανάη Λουκάκη Άγριες Μέλισσες

Και μιας και μιλάμε για τις Άγριες Μέλισσες... κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της τρίτης σεζόν

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι την πολυαναμενόμενη επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και ήδη, ο σταθμός αποφάσισε να κυκλοφορήσει το πρώτο teaser για την τρίτη σεζόν, δίνοντας έτσι μία μικρή γεύση στους τηλεθεατές για το τι τους περιμένει.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η τρίτη σεζόν θα διαδραματιστεί στην εποχή της Χούντας και οι εξελίξεις στον χώρο της πολιτικής θα επηρεάσουν άμεσα τους πρωταγωνιστές. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο νέος χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά, ο Ακύλας, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Στο teaser που κυκλοφόρησε, φαίνεται το γραφείο του Δούκα στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ το πλάνο ξεκινάει με ένα ραδιόφωνο στο οποίο εκφωνείται η απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών. Προς το παρόν δεν παρουσιάζεται κανένας από τους γνωστούς και αγαπημένους χαρακτήρας της σειράς, ωστόσο είναι σίγουρο πως σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και νέο teaser ή ακόμα και το επίσημο trailer για τον τρίτο κύκλο ο οποίος αναμένεται να είναι καθηλωτικός.