Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Πασίγνωστος ηθοποιός - παρουσιαστής εισβάλλει στην σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο"

Έχουμε πολύ καιρό να τον δούμε στην τηλεόραση

Πασίγνωστος ηθοποιός - παρουσιαστής εισβάλλει στην σειρά
News 14.07.2021 11:05
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Κανονικά για δεύτερη σεζόν συνεχίζει η επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», με νέες ωστόσο αφίξεις που σίγουρα δεν περίμεναμε.

Μπορεί μετά την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη να ήρθαν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω, ωστόσο ο δεύτερος κύκλος θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόκειται να εισβάλλει στην σειρά, παρόλο που είχαν τον δούμε πολύ καιρό στην τηλεόραση και με ρόλο μάλιστα ηθοποιού.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα υποδυθεί ένα άντρα, που έχει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν, το οποίο όμως θα αργήσει να αποκαλυφθεί. Όταν όμως βγει στην επιφάνεια, θα επηρεάσει όλους τους κατοίκους του χωριού. Τη γυναίκα του θα υποδυθεί η Βαλέρια Κουρούπη.

Μάλιστα, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Φώτης Σεργουλόπουλος

Ωστόσο, αποχωρεί από την σειρά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Στο OPEN πρόκειται να δούμε στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και μάλιστα πρόκειται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του καναλιού.

Συγκεκριμένα, η νέα σειρά που θα προβληθεί λέγεται «Life is not everything» και έρχεται από την Αγγλία ενώ πρόκειται να προσαρμόσει στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα η Μαρία Λάφη που θα υπογράφει την σκηνοθεσία.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης -που πρόσφατα βρέθηκε σε μια διαδήλωση με την οικογένεαι του- θα εγκαταλείψει την σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και θα πάρει μεταγραφή στο OPEN, μαζί με την Ευσταθία Τσαπαρέλη.

Η Εύη Δαέλη και Βασίλης Χαλακατεβάκης θα παίξουν επίσης στη σειρά ενώ την παραγωγή θα την έχει η εταιρεία «Αργοναύτες» και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του OPEN

Για αυτόν τον λόγο αποχωρεί από την ΕΡΤ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που υποδύεται τον παπά στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί από τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, καθώς δεν φαίνεται να συμφωνούν στο οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας τους για τον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Το σήριαλ θα συνεχιστεί λοιπόν και τη νέα σεζόν, αφού τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει είναι πιο υψηλά από τον μέσο όρο του σταθμού της κρατικής τηλεόρασης.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Espresso, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν τα βρήκε με τον παραγωγό, ωστόσο, εκκρεμεί ένα ραντεβού ακόμα για να συζητήσουν εκτενώς το ζήτημα της συνέχισης ή της λήξης της συνεργασίας τους στον δεύτερο κύκλο.

Εντωμεταξύ πριν από λίγους μήνες είχαμε και την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη από την σειρά με τον οποίο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε ένα επεισόδιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ενοχλημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος με την είδηση που βγήκε για τα επαγγελματικά του

Γιώργος Χρανιώτης: Μπαίνει στον Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Share