Συγκλονίζει η Χαρά Παππά - «Δεν με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε»

«Με έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη”...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η Χαρά Παππά - «Δεν με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε πρόσφατα η Χαρά Παππά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώην παίκτρια του GNTM έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που την είδαμε στο παιχνίδι, η ίδια καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα, ειδικά μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Χαρά πραγματοποίησε ένα Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Μέσα σε όλα, το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως έχει δεχθεί bullying στην παιδική της ηλικία.

Η αποκάλυψη της Χαράς Παππά

«Ήμουν κάπως έτσι μικρή και γι’ αυτό έχω υποστεί bullying και φίλους στο σχολείο δεν είχα. Αυτό μου δημιούργησε μια λάθος εικόνα, πως όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης. Και αυτό δημιούργησε μια λάθος εικόνα του εαυτού μου, στα μάτια μου, που κουβαλούσα… με έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη” και στη συνέχεια δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε.

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Όταν δε σε αγαπάς, δε σε εκτιμάς και όταν δε σε εκτιμάς δε σε αγαπάς. Πλέον βγήκα από αυτόν και είναι κάτι που κατάφερα μέσω της ψυχοθεραπείας. Και στην τελική ποιος ορίζει το “ωραίο” και το “άσχημο” θα πω εγώ και θα το αφήσω για άλλη συζήτηση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χαρά Παππά για μπούλινγκ

"Συναντηθήκαμε πριν λίγο καιρό και..."

Η Χαρά Παππά το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

Την τελευταία φορά που ο Μπουράκ μίλησε για εκείνη μπροστά στις κάμερες τα λόγια του ήταν πάρα πολύ γλυκά και δεν μπορούσε παρά να του τα ανταποδώσει.

"Τώρα κάνω μια εντελώς διαφορετική ζωή γιατί προτεραιότητα έχω τον εαυτό μου προφανώς αλλά δεν μετανιώνω, εντός εισαγωγικών, για τίποτα από τα προηγούμενα γιατί αφέθηκα όντως σε αυτή την σχέση να ζήσω τα συναισθήματά μου και τα έζησα. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Για μένα ο Μπουράκ ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στην ζωή μου.

Δεν υπάρχει κάτι που άφησα πίσω, ζούσα πραγματικά όσα ένιωθα εκείνη την στιγμή. Όταν του είπα φεύγω για το παιχνίδι μου είπε θέλω να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη. Ήταν η ψυχολογία μου λίγο περίεργη μετά το παιχνίδι και ήθελα να ξεφύγω από τα πάντα, πήρα μια απόσταση μέχρι κι από την οικογένειά μου.

Συναντηθήκαμε με τον Μπουράκ, είχα να τον δω ενάμιση χρόνο και περάσαμε 3 χρόνια μαζί. Όλα καλά, δεν μας έβγαλαν φωτογραφίες. Συναντηθήκαμε αλλά ούτε στην Ακρόπολη, ούτε στην θάλασσα...

Χαίρομαι για εκείνον πάρα πολύ που είναι ενθουσιασμένος με αυτό που ξεκινάει.."