"Αναστέναξε" η Μύκονος με τα δίμετρα πόδια της - Τους "τρέλανε" όλους η παρουσιάστρια

Έχει κορμάρα και το μπλε ολόσωμο μαγιό της, την ανέδειξε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. Για αυτό και σε κάθε δημόσια εμφάνιση της τραβάει όλα τα βλέμματα. Αυτό λοιπόν έκανε και σε παραλία της Μυκόνου, με το ολόσωμο μπλε μαγιό της και τα δυο μέτρα πόδια της.

Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη, η οποία διατηρεί άψογες αναλογίες. Η όμορφη δημοσιογράφος - παρουσιάστρια απόλαυσε πρόσφατα τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Ανέμων και ο φωτογραφικός φακός "έπεσε πάνω" της.

Η ίδια έκανε τις βουτιές της και την ηλιοθεραπεία της σε πολύ γνωστή παραλία της Μυκόνου και το κορμί της απέσπασε τα καλύτερα σχόλια. Χαμό βέβαια στο νησί έκανε και η Βίκυ Καγιά και έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Φωτογραφία της Σάσας Σταμάτη από την Μύκονο

Σάσα Σταμάτη στην Μύκονο

"Φωτιά" σε παραλία της Μυκόνου και με αυτές τις δυο πρώην παίκτριες ριάλιτι

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και οι παραλίες της Μυκόνου κάθε Σαββατοκύριακο - για να μην πούμε κάθε μέρα - πνίγονται από τον κόσμο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να κάνει πράγματα που αγαπά. Αυτή τη φορά η γνωστή influncer ταξίδεψε στην Μύκονο για να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Εκεί δεν ήταν μόνη, αφού η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανίστηκε σε παραλία της Μυκόνου με δύο πρώην παίκτριες του Survivor. Ο λόγος για την Βαλέρια Χοψονίδου και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι που παραλίγο να ξεγυμνωθεί στον τελικό του ριάλιτι αφού έσπασε το τιραντάκι της μπλούζας της, δείτε εδώ φωτογραφίες.

Οι τρεις γυναίκες έκαναν το μπάνιο τους στο νησί των Ανέμων και φυσικά ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τις απαθανάτισε σε στιγμές χαλάρωσης.

Βαλέρια Χοψονίδου

Παναγιώταρου

Πόσα κιλά έχασε η Βαλέρια Χοψονίδου στο Survivor;

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και πολύ συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την καθημερινότητα της όσο και από το Survivor.

Αυτήν την φορά, η η σχεδιάστρια ρούχων πραγματοποίησε ένα Q & A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε ερωτήσεις των followers της, μια εκ των οποίων αφορούσε τα κιλά που έχασε στο παιχνίδι.

Τόσα κιλά έχασε στο Survivor η Βαλέρια Χοψονίδου

Η ίδια απάντησε: «Έχω χάσει μέσα στο παιχνίδι περίπου 4 και άλλα 3 όταν βγήκα από το παιχνίδι»

Βαλέρια Χοψονίδου τόσα κιλά έχασε μέσα στο Survivor