Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με τους ανεμβολίαστους - «Είστε εχθροί μας! Τέλος!»

«Θα περιμένω η εκκλησία να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με τους ανεμβολίαστους - «Είστε εχθροί μας! Τέλος!»

Έξαλλη έγινε η Έλενα Ακρίτα με τις συγκεντρώσεις αρνητών του εμβολιασμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι σε άλλες επαρχιακές πόλεις που σημειώθηκαν την Τετάρτη, λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση πως θα έχουμε 10.000 κρούσματα. Η δημοσιογράφος - συγγραφέας που δεν μασάει τα λόγια της, θέλησε να πάρει θέση.

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, ξέσπασε λέγοντας πως οι αρνητές πλέον είναι "εχθροί" και πως περιμένει από την εκκλησία να καταδικάσει αυτό το αίσχος.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τις συγκεντρώσεις των ανεμβολίαστων

Ας μη μιλάν οι αρνητές για διχασμό γιατί τον διχασμό τον προκαλούν οι ίδιοι. Με αυτούς τους ανθρώπους βρισκόμαστε απέναντι. Είναι εχθροί μας, τέλος. Κι αφήστε κάτω την ελληνική σημαία, δεν την πήρατε προίκα απ’ τον παππού σας. Το σύμβολο της πατρίδας ανήκει σε όλους μας.

(Θα περιμένω η εκκλησία να καταδικάσει αυτό το αίσχος. Ξέρω ξέρω, θα περιμένω πολύ.)
Εντιτ Ίσως τώρα καταλάβει επιτέλους η Κυβερνηση τις τεράστιες ευθύνες που έχει γι αυτό το χάλι.

Έλενα Ακρίτα έξαλλη με τους ανεμβολίαστους

«Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε, αλλά δεν τολμάμε να το πούμε»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα, θέλησε να σχολιάσει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, την υπόθεση των Γλυκών Νερών που συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα.

Ο σύζυγος της Κάρολαϊν ήρθε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ με εντολή της αστυνομίας και θεωρήθηκε ύποπτος για την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια φυλακίστηκε και παραμένει στις φυλακές μέχρι και σήμερα. Το γεγονός αυτό έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη και έτσι, η Έλενα Ακρίτα που τοποθετείται πάντα δημόσια για θέματα της επικαιρότητας, έκανε μία ανάρτηση.

Συγκεκριμένα έγραψε πως για την εν λόγω υπόθεση σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή ο πιλότος βρίσκεται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στο σπίτι του, αλλά κανείς δεν έχει το κουράγιο να το πει.

«Για τα Γλυκά Νερά όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε, αλλά δεν τολμάμε να το πούμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα Γλυκά Νερά