Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω τόσες φορές σκεφτεί να με χαστουκίσω για...»

Η δημόσια αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω τόσες φορές σκεφτεί να με χαστουκίσω για...»

Σε μια δημόσια εξομολόγηση προχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή σε όλους μας manager μοντέλων, συχνά την βλέπουμε να μοιράζεται δικές της σκέψεις αλλά και προβληματισμούς με τους followers της. Πάντως είναι από τα άτομα που δεν φοβάται να πει την γνώμη της.

Την Πέμπτη λοιπόν, η ίδια έκανε άλλη μια ανάρτηση στην οποία δέχτηκε αρκετά μηνύματα και σχόλια θαυμασμού από τους χιλιάδες ακόλουθούς της. Η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε αρχικά:

“Έχω τόσες φορές σκεφτεί να με χαστουκίσω… για τα λάθη μου, τα αναπάντεχα μου, τα σωστά μου, την χαρά μου γιατί και στην χαρά μου ενοχή είχα.. την ελπίδα μου ότι όλα θα γίνουν όπως τα σκάφτομαι ή όπως ευχόμουν ότι θα γίνουν, τον αναστεναγμό μου που για πολλά χρόνια έπνιγα, τον ενθουσιασμό μου που πάντα τον αντιμετώπιζα τόσο κομπλεξικά και γρήγορα, δλδ να σου πω δεν έδινα στην χαρά στιγμή να σταθεί, να υπάρξει, δεν της έδινα στασίδι… έλεγα το επόμενο…”

Και συμπλήρωσε: “πάει και αυτό next και τα σκ@τωσα κανονικά και με τον νόμο γιατί γυρνάει ρε αδελφέ , τα σκ@τωσα γιατί ήθελα να μην είχα πνίξει τόση ανεμελιά, αυθορμητισμό και χαρά στην ευθύνη και ήθελα λιγότερες ρυτίδες στον λαιμό μου όταν θα ερχόταν αυτή η στιγμή της συνειδητοποίησης , αλλά ξέρεις καμιά παροιμία δεν είναι τυχαία γ@μωτο …στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα που καταλήγω… ζήσε σου λέω ΤΩΡΑ το ΤΩΡΑ αυτή την μαγική μικρή λέξη με τα 4 υπέροχα γράμματα σου εύχομαι πολλά υπέροχα μαγικά ΤΩΡΑ , για αύριο θα δούμε όσο για την φωτογραφία δεν με χαστουκίζω προφανώς βάζω κρέμα που δεν φαίνεται … γιατί ρυτίδες είναι αυτές, τις αγαπώ και τις προσέχω και αυτές όπως ακριβώς και επιτέλους κάνω με το όλο μου”.

Αρκετοί ήταν και οι διάσημοι οι οποίοι σχολίασαν κάτω από την δημοσίευση. Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν ένας από αυτούς γράφοντας: “ΤΩΡΑ θέλω να σε αγκαλιάσω και να σου δώσω ένα φιλί στο μέτωπο”. Ακόμα, η Ελένη Χατζίδου της έγραψε: “Πόσο όμορφη…”, αλλά και ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η τραγουδίστρια Γεωργία Βρανά, ο γνωστός κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης και πολλοί άλλοι φίλοι της, οι οποίοι της έστειλαν την αγάπη τους.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση:

Η ανάρτηση της Έλενας Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου με μια ανάρτηση της, έστειλε το δικό της μήνυμα και τόνισε πως η έπαρση είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγεται.

«Είναι καλύτερα μερικές φορές να αφήνουμε τα γεγονότα … να πάρουν το χώρο τους, το χρόνο τους, την διάσταση τους… όλοι μας στο τέλος καταλήγουμε με αυτό που μας αντιστοιχεί… συναίσθημα… καταξίωση… σεβασμό… αγάπη… απαξίωση… μίσος… αδιαφορία… ενδιαφέρον…

Ό,τι δημιουργούμε θα το συναντήσουμε, θα βρούμε μπροστά… ό,τι σπέρνουμε… Ηρεμία, ψυχραιμία και όλα θα γίνουν! Μακριά από την έπαρση που έχει την τιμητική της πολύ καιρό τώρα! Θα έρθουν καλύτερα ΑΝ θες» έγραψε στην ανάρτηση της ενώ και η Κατερίνα Λάσπα αποκάλυψε την δική της εμπειρία.

έλενα χριστοπύλου ανάρτηση έπαρση

Έλενα Χριστοπούλου: «Περιμένω να ακούσω κι άλλες ιστορίες για όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τα φώτα»

Η Έλενα Χριστοπούλου που ανά καιρούς έχει δείξει την αγάπη της και την στήριξή της στις γυναίκες, έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε στα γεγονότα που έχουν ταράξει την επικαιρότητα περί σεξουαλικής κακοποίησης.

“Τίποτα τελικά… δεν είναι όπως φαίνεται! Περιμένοντας να ακούσω ακόμα πολλές ιστορίες για όλα αυτά που συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τα φώτα για ανθρώπους που έχουν φερθεί τόσο… μα τόσο άσχημα… σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι η υποστήριξη! Το πιο σπουδαίο από όλα όταν συμβαίνει κάτι που σε πληγώνει που σε πνίγει, και δεν μπορείς να το διαχειριστείς είναι να έχεις δίπλα σου πραγματικά γενναίους φίλους και ανθρώπους με πνεύμα, ψυχή και ζεστή μεγάλη αγκαλιά!

Όλες μαζί, όλοι μαζί μια μπουνιά στο σαθρό στο ψεύτικο και στο δήθεν! Κάτι Αλλάζει… και ο δρόμος προς το ΦΩΣ ειναι εδώ” έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου στην ανάρτησή της.

ανάρτηση έλενας χριστοπουλου