Γιώργος Γάλλος: «Μετά από συμπτώματα και αποθεραπεία» - Αποκάλυψη για την υγεία του

Η ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Γάλλος: «Μετά από συμπτώματα και αποθεραπεία» - Αποκάλυψη για την υγεία του

Ο Γιώργος Γάλλος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι ύστερα από απουσία δύο εβδομάδων, επιστρέφει και πάλι.

Θα είναι ξανά δίπλα στον θίασο της παράστασης «1821 - Η Επιθεώρηση» για να ολοκληρώσουν όλοι μαζί τον κύκλο των παραστάσεων στην Αττική.

Ο Γιώργος Γάλλος ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός ως Μιλτιάδης στις «Άγριες Μέλισσες» από την συχνότητα του ΑΝΤ1, επιστρέφει στην ομάδα που χαρίζει απλόχερα το γέλιο, σε μια παράσταση γεμάτη μουσική και χαρά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μετά από την περιπέτεια με την υγεία του, έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του:

«Η περιπέτεια τελείωσε! Μετά από καραντίνα, συμπτώματα και αποθεραπεία.. επιστρέφω την τελευταία εβδομάδα, στην παράστασή μας: "The 1821- η επιθεώρηση" σκ. Δ. Καραντζά και μουσική Φ. Δεληβοριά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός:

Ανάρτηση Γιώργος Γάλλος

Που θα δούμε τον Γιώργο Γάλλο στην νέα τηλεοπτική σεζόν

Ο Γιώργος Γάλλος με την συμμετοχή του στην σειρά Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε τον Μιλτιάδη Σεβαστό, κατάφερε να αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους τηλεθεατές που τον αποθέωσαν στα social media. Ειδικά η τελευταία του σκηνή στο φινάλε, όπου πεθαίνει στο σημείο που βρέθηκε δολοφονημένος ο γιος του θα αφήσει σίγουρα εποχή.

Μετά λοιπόν την συγκλονιστική του ερμηνεία στην δραματική σειρά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτη και ο Γιώργος Καπουτζίδης τον διεκδικούσαν για τα νέα project που ετοιμάζουν και να βγουν στον αέρα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, όπως ακούγεται, θα υποδυθεί τον μπαμπά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Οι Σέρρες θα αποτελούνται από 10 επεισόδια, με τη Λένα Δροσάκη επίσης, να βρίσκεται σε ρόλο κωμικό. Στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες επίσης θα βρίσκεται ο Πάνος Νάτσης και η Μαριλού Κατσαφάδου.

Γιώργος Γάλλος Σέρρες σειρά Καπουτζίδη

Η σειρά θα προβληθεί τη νέα σεζόν και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την καθημερινότητα των κατοίκων των Σερρών, τις συνήθειες τους, τα ήθη και τα έθιμά τους. Μία ξεκαρδιστική σειρά που θα συνεπάρει το κοινό, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.