Τάμτα: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά - «Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή μου ήταν...»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάμτα: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά - «Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή μου ήταν...»

Η Τάμτα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και στην Μαρία Λεμονιά, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου.

Οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες μέσα σε όλα εξομολογήθηκαν και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους ενώ η Τάμτα πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως της είχαν κάνει πρόταση να παρουσιάσει ένα πολύ γνωστό μουσικό σόου.

Οι αποκαλύψεις Τάμτα - Παπαρίζου

«Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή μου ήταν εκείνη στην Γεωργία, όπου η χώρα διένυε μια σκοτεινή περίοδο λόγω πολέμου κι οι συνθήκες διαβίωσης ήταν δύσκολες. Πολλές φορές που αισθάνομαι ότι έχω μιλήσει εκτενώς για αυτό το κομμάτι της ζωής μου, μετά σκέφτομαι ότι αν καταφέρω να δώσω δύναμη ή να εμπνεύσω έστω κι ένα άτομο σε κάθε αναφορά, αξίζει», είπε η Τάμτα.

Ενώ η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε: «Δεν θα ήθελα να μείνω στις δύσκολες περιόδους της ζωής μου αλλά να κοιτάω μπροστά. Το τώρα και το μετά έχει σημασία, στο παρελθόν ό,τι έγινε έγινε και κάθε εμπειρία, θετική ή αρνητική μου έχει διδάξει κάτι. Τα μαζεύω όλα αυτά και προχωράω μπροστά».

Τάμτα εξομολόγηση για την πιο δύσκολη στιγμή

«Δεν το έχω καθόλου στα σχέδιά μου να ξανακάνω οικογένεια, έχω οικογένεια»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η Τάμτα η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την καριέρα της στο χώρο της μουσικής. Η τραγουδίστρια που επιλέγει να κρατά τα προσωπικά της μακριά από τα media, αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο λόγος που ανήκει στο δυναμικό της EMI Universal και όχι στην Panik Records λόγω της σχέσης της με τον Πάρι Κασιδόκωστα, που είναι συνιδρυτής της με τον Γιώργο Αρσενάκο, δεν θέλησε να πει πολλά.

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλή εξήγηση αυτό το πράγμα. Είναι δική μου απόφαση και τη στηρίζω» είπε και οι λέξεις της έκρυβαν πολλά από πίσω.

Για το αν θα ξαναέμπαινε στη διαδικασία να παντρευτεί με το σύντροφό της και να κάνει και άλλα παιδιά - όπως είχε βγει φήμη - , εξομολογήθηκε: «Δεν το έχω καθόλου στα σχέδιά μου να ξανακάνω οικογένεια, έχω οικογένεια. Δεν κανονίζω τίποτα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στη ζωή».