Ναταλία Γερμανού: «Σεισμός» το όνομα που θα έχει ως αντίπαλο την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Θα φτάσει ο ανταγωνισμός στα ύψη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλία Γερμανού: «Σεισμός» το όνομα που θα έχει ως αντίπαλο την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν

Μια πολύ δυνατή αντίπαλο πρόκειται όπως δείχνουν όλα να βρεθεί απέναντι από την Ναταλία Γερμανού τα Σαββατοκύριακα, κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει αρκετές αναταράξεις.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αποχώρησε κακήν κακώς από το STAR, με πολλά κανάλια να κονταροχτυπιούνται για την ίδια.

Έδαφος ωστόσο φαίνεται πως κερδίζει το MEGA, με τον συγκεκριμένο σταθμό να σκέφτεται την παρουσιάστρια αποκλειστικά για τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με πληροροφίες, η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σταθμό και όπως φαίνεται το επόμενο διάστημα θα ενταχθεί στο δυναμικό του.

Αυτό σημαίνει πως αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, η Ναταλία Γερμανού θα έχει αρκετά ανταγωνισμό και σίγουρα θα αλλάξουν όλα στον τηλεοπτικό χάρτη.

Ναταλία Γερμανού και Κατερίνα Καραβάτου

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για το «αντίο» της Κατερίνα Καραβάτου

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο σχόλιο για τον αποχαιρετισμό της Κατερίνας Καραβάτου στο Star, τονίζοντας πως όλοι οι παρουσιαστές είναι αναλώσιμοι.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια στάθηκε στα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την πορεία της στην εκπομπή και εξήγησε πως κάποια στιγμή όλοι θα φύγουν από τη θέση τους.

«Θα σας πω κάτι που ισχύει για την Κατερίνα, για μένα, για τα παιδιά εδώ. Όλοι οι παρουσιαστές, δεν έχει σημασία αν είμαστε στο χώρο πέντε χρόνια, δέκα, είκοσι ή τριάντα, όσο κι αν μας αγαπάνε τα κανάλια μας και μας εκτιμούν, μας σέβονται τη δεδομένη στιγμή που είμαστε στο δυναμικό τους, τελικά είμαστε όλοι αναλώσιμοι.

Είμαστε όλοι αναλώσιμα προϊόντα, τα οποία κάνουμε τη δουλειά μας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κάποια άλλη στιγμή αισθάνονται ότι κάποιοι άλλοι θα την κάνουν καλύτερα από μας. Όσο πιο γρήγορα το πάρουμε απόφαση αυτό και το έχουμε μέσα μας ρεαλιστικά και δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε οι βασίλισσες και οι βασιλιάδες, τόσο πιο ήρεμοι θα πορευόμαστε στη ζωή μας.

Όταν ανά πάσα στιγμή νιώθεις ότι κάποιος είναι έτοιμος να σου ανοίξει την πόρτα και να σου δώσει μια κλωτσιά, τόσο πιο καλά θα τη ζήσεις τη ζωή σου. Δεν εννοώ κανέναν συνάδελφο και καμία συνάδελφο, για μένα το λέω», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού Κατερίνα Καραβάτου