Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η νέα αινιγματική ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη - «Η χειρότερη μοναξιά είναι...»

Χαμός στο Instagram με τη φωτογραφία της

Η νέα αινιγματική ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη - «Η χειρότερη μοναξιά είναι...»
News 21.07.2021 19:52
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Μαρίνα Πατούλη συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της, στο πρώτο της καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, ενώ την ίδια στιγμή, δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει σχεδόν καθημερινά αναρτήσεις όλο νόημα!

Η ίδια, έχει προχωρήσει τη ζωή της και προσπαθεί να αφήσει πίσω της αυτόν τον δύσκολο χωρισμό για χάρη του παιδιού της. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες γιόρτασε και την ονομαστική της εορτή μαζί με αγαπημένους της φίλους.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

«Να μην φοβάσαι τη μοναξιά σου… Jorge BUCAY. Στη μοναξιά ανακαλύπτεις τον εαυτό σου…!Η χειρότερη μοναξιά είναι η μοναξιά ανάμεσα στο πλήθος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Μαρίνα Πατούλη.

"Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο"

Πιο ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε στην κάμερα του Happy Day η Μαρίνα Πατούλη, ειδικά μετά τις υπέροχες στιγμές που είδαμε να περνάει στην πισίνα του σπιτιού της και όχι μόνη.

Η Προέδρος του δικτύου SDG 17 Greece μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και αναφέρθηκε σε πολλά.

«Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι, να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη. Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν, πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου, των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων, που με αγαπούν, είμαι καλύτερα» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εισπράττω θαυμασμό και αγάπη από τους άντρες, συμπαράσταση εσ αυτή τη δύσκολη πορεία, και όσο κι αν φανεί περίεργο, και αγάπη. Αυτό έχει γεμίσει τη ψυχή μου. Με φλερτάρουν πολύ διακριτικά, μάλλον τους τρομάζω».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη, σημείωσε: «Δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει, είναι να προχωρήσουμε παρακάτω» και εξομολογήθηκε πως η επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Αττικής έχει επανέλθει.

«Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας» κατέληξε, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου στο μέλλον.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρίνα Πατούλη: Νέες δηλώσεις μετά το χωρισμό - «Προσωπικά είμαι σε...»

Μαρίνα Πατούλη: «Ο,τι σου προσέφερε η στιγμή και το απέρριψες, καμία αιωνιότητα δε μπορεί να στο ξαναδώσει»

Share