Άντζελα Γκερέκου: Ράγισε καρδιές λίγες ώρες μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Η αδημοσίευτη φωτογραφία τους που είδε το "φως"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άντζελα Γκερέκου: Ράγισε καρδιές λίγες ώρες μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο είπε χθες 21/7 η Άντζελα Γκερέκου, η οποία έμελλε να γίνει το «λιμάνι» του «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού. Μπορεί να πέρασαν πολλές γυναίκες από τη ζωή του, μία όμως ήταν αυτή που τον «μάγεψε» όσο καμία άλλη και που μαζί της, απέκτησε τη μεγαλύτερή του αγάπη, την μοναχοκόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία ήταν υποβασταζόμενη στην κηδεία του.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία του τραγουδιστή, η σύζυγος του ράγισε καρδιές με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός ανάρτησε μια αδημοσίευτη, πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, θέλοντας έτσι να τον αποχαιρετήσει και δημόσια, γράφοντας «"Καληνύχτα"», αφού το χθεσινό βράδυ ήταν το πρώτο βράδυ που δεν τον είχε στο πλευρό της.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την συλλυπηθούν, καθώς ο "πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού" ήταν πολύ αγαπητός και είχε χιλιάδες θαυμαστές.

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε η Γκερέκου για τον Βοσκόπουλο

Άντζελα Γκερέκου αδημοσίευτη φωτογραφία Τόλη Βοσκόπουλου

Γι΄αυτό το λόγο δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί ο Τόλης Βοσκόπουλος

Ο ξαφνικός θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου έχει σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς «έφυγε» ο άνθρωπος που έντυσε με τη φωνή του ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Ο «Πρίγκιπας», άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας (19/7) στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, τον αποχαιρέτησαν με μεγάλη συγκίνηση. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο αυτές γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί δεν έχω άλλη καρδιά να δώσω αλλού και θα είναι δυστυχισμένο το άλλο παιδί…».

Τόλης Βοσκόπουλος κόρη