Κορμί θανατηφόρο η Ελένη Χατζίδου στα 41 της - Χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας

Μπορεί να έχει γεννήσει, ωστόσο βάζει κάτω άνετα 20αρες με το σώμα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κορμί θανατηφόρο η Ελένη Χατζίδου στα 41 της - Χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας

Από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής σόου μπιζ ανήκει αναντίρρητα στην Ελένη Χατζίδου, η οποία μπορεί να έχει γεννήσει, ωστόσο διατηρείται σε φοβερή κατάσταση.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται τις μέρες αυτές στην όμορφη Κρήτη με τον αγαπημένο της, Ετεοκλή και την κορούλα τους, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές μαζί.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της. Αυτή τη φορά, η Ελένη Χατζίδου αφού αποκάλυψε πως ο σύζυγος της πρόκειται να παρουσιάσει μια νέα εκπομπή, προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, στην οποία βλεπουμε την ίδια με την κορούλα της την ώρα που μπαίνουν στην θάλασσα.

Σε αυτό που σταθήκαμε εμείς φυσικά ήταν στο αψεγάδιαστο κορμί της, το οποίο διατηρεί όπως έχει δηλώσει και η ίδια με σωστή διατροφή και γυμναστική.

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου με την κόρη της

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Μαζί σου μωρό μου περνάω τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής μου».

Κορμί θανατηφόρο η Ελένη Χατζίδου στα 41 της

«Κοιτάζουμε με μισό μάτι τον διπλανό μας»

Μπορεί η νόσος Covid-19 να συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Βέβαια σε συνδυασμό με τα εμβόλια η κατάσταση φαίνεται πως βελτιώνεται κάθε μέρα κι από λίγο.

Υπάρχει όμως πολύς κόσμος που έχει τους δικούς του ενδοιασμούς για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Έτσι η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνίστρια είναι η κόρη της η οποία ανταμώνει με ένα καλό της φίλο και δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί μια καλή προσπάθεια της τραγουδίστριας καθώς έστειλε ένα δυνατό μήνυμα υπευθυνότητας προ όλους μιας και η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλους.

Πιο συγκεκριμένα στη λεζάντα έγραψε:

«Ο Μύρωνας κ η Μελίτα αγαπιούνται, είναι φίλοι, θέλουν να παίζουν, να αγκαλιάζονται… Ο Μύρωνας και η Μελίτα μεγαλώνουν στη Νέα Εποχή, την εποχή του κορωνοϊού, την εποχή που κοιτάζουμε με μισό μάτι τον διπλανό μας, που τραβάμε από το χέρι το παιδί μας, όταν πάει να παίξει η να ακουμπήσει ένα άλλο παιδάκι… Ο Μύρωνας και η Μελίτα δεν πρέπει να σταματήσουν να αγκαλιάζονται κ να παίζουν… Οι γονείς του Μύρωνα και της Μέλιτας πρέπει να φροντίσουν γι΄ αυτό»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της: