Σπάνιες φωτογραφίες της Κατερίνας Καραβάτου με τα παιδιά της

Από τις διακοπές τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπάνιες φωτογραφίες της Κατερίνας Καραβάτου με τα παιδιά της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά υπέροχα στιγμιότυπα από τις διακοπές που απολαμβάνει με τα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια που ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την εκπομπή της, κάνει πλέον τις διακοπές της και έτσι επισκέφθηκε με τα μικρά της, ένα μουσείο της Άνδρου.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Καραβάτου με τα παιδιά της

«Κάθε φορά που θα είμαστε εδώ, θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία. Έτσι έχουμε πει μεταξύ μας. Κρατάμε την υπόσχεση μας και φέτος βλέπουμε την έκθεση του Γιώργου Ρόρρη.

Και αισθανόμαστε γεμάτοι, χαρούμενοι, καλύτεροι που μαθαίνουμε καινούρια πράγματα και που το μυαλό μας βρίσκει διεξόδους αλλιώτικες. Αισθανόμαστε -με λίγα λόγια- τυχεροί με την ευγένεια του απέριττου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Καραβάτου.

Άγριος καυγάς λίγο πριν αποχωρήσει από το STAR

Την οριστική της αποχώρηση από την Φωλιά των Κου Κου αλλά και το STAR ανακοίνωσε πριν μερικές μέρες η Κατερίνα Καραβάτου και συγκεκριμένα στην διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής.

Μπορεί το μέλλον της συγκεκριμένης παρουσιάστριας να είναι αβέβαιο, ωστόσο το μέλλον μιας συνεργάτιδας της είναι ξεκάθαρο. Ο λόγος για την Μαριλού Ρεπαπή, η οποία φημολογούνταν τις τελευταίες μέρες πως θα αναλάβει πρωινή εκπομπή στο Star, μαζί με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

Η ίδια ωστόσο διέψευσε τις συγκεκριμένες φημολογίες, με μια ανάρτησή της στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση».

Η συγκεκριμένα ανάρτηση συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Καλοκαίρι #not με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να προχωρά σε μία αποκάλυψη που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Μετά το φινάλε της Φωλιάς των Κου Κου, έγινε ένα τραπέζι στα μέλη της ομάδας, στο οποίο η Μαριλού Ρεπαπή και ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Εφραιμίδης δεν καλέστηκαν ποτέ. Αμέσως μετά, η Τζώρτζια Συρίχα αποκάλυψε πως έπειτα από έναν τσακωμό σε μια σύσκεψη, και επίπληξη της Κατερίνας Καραβάτου στη Μαριλού Ρεπαπή, οι δύο γυναίκες ψυχράνθηκαν.

Κατερίνα Καραβάτου άγριος καυγάς λίγο πριν αποχωρήσει από το STAR