Που είναι και τι κάνει σήμερα ο Ζαχίρ, δυο χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο MasterChef

O παίκτης που είχε συγκινήσει με την εξομολόγηση για τη δύσκολη ζωή που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Που είναι και τι κάνει σήμερα ο Ζαχίρ, δυο χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο MasterChef

Τον Ζαχίρ τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef το 2019. Ο μάγειρας, είχε συγκινήσει με την απίστευτη ιστορία ζωής τους, αφού μετά τη γέννηση του βίωσε από πολύ μικρή ηλικία τη φτώχεια και την ανέχεια. Μάλιστα, ήταν μόλις 10 ετών όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πατρικό του, θέλοντας να ξεφύγει από τις τραγικές στιγμές που βίωνε. Αρχικά βρέθηκε στο Ιράν, όμως ο πόλεμος τον οδήγησε μετά από πολλές φουρτούνες και κακουχίες στην Ελλάδα.

Ο Ζαχίρ είδε μεγάλη αγάπη από το τηλεοπτικό κοινό, αφού όπως έχει αποδείξει έχει μεγάλη καρδιά και θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Που είναι και τι κάνει σήμερα ο Ζαχίρ

Σήμερα δυο χρόνια μετά το MasterChef, ο Ζαχίρ συνεχίζει να ασχολείται με την μαγειρική, όπως και ο Χρήστος Μπάρκας ο πολυαγαπημένος Κρατς. Στο Instagram είναι καθημερινός χρήστης και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από τη ζωή του, όμως οι περισσότερες είναι με τα φαγητά που φτιάχνει στο εστιατόριο που εργάζεται.

«Ράγισε» καρδιές ο Ζαχίρ του MasterChef

Ο Ζαχίρ, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του MasterChef, «ράγισε» καρδιές με την κίνηση του, καθώς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας, μαγειρεύει για άπορους ανθρώπους.

Ο μάγειρας έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής και η αλήθεια είναι ότι ήδη από την οντισιόν του ξεχώρισε με την συγκλονιστική ιστορία της ζωής του.

Έχοντας ζήσει μεγάλες δυσκολίες από μικρό παιδί, ο Ζαχίρ ανέλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει συνανθρώπους του που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Ο Ζαχίρ από το πρώτο lockdown ετοιμάζει κάθε ημέρα 2.000 γεύματα σε ανθρώπους στον Κεραμεικό, ενώ μία εικόνα που ανέβασε προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο γνωστός σεφ είπε στην κάμερα της εκπομπής «Σήμερα»: «Εγώ όπως είχα πει είναι όνειρό μου να ταΐσω ανθρώπους που έχουν ανάγκη γιατί είχα βρεθεί κι εγώ σε τέτοια κατάσταση στο παρελθόν. Για εμένα είναι πολύ ωραίο να στηρίζουμε στις δύσκολες ώρες τον συνάνθρωπό μας.».