Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κόλαφος ο Χάρης Ρώμας: «Έχουν προσπαθήσει να με χτυπήσουν μέσω...»

Όλα όσα ανέφερε

Κόλαφος ο Χάρης Ρώμας: «Έχουν προσπαθήσει να με χτυπήσουν μέσω...»
News 23.07.2021 08:38
Από Ίρις Βίλα

Ο Χάρης Ρώμας μετά από το τέλος της σειράς «Το καφέ της Χαράς» παραχώρησε συνέντευξη στο «MYtv» και μέσα σε όλα μίλησε για τα διάφορα σχόλια που έχει δεχθεί ανά καιρούς ως σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων του δήμου Αμαρουσίου.

Δείτε την συνέντευξη του Χάρη Ρώμα παρακάτω

Από ότι θυμάμαι, ήσασταν από τους πρώτους δημιουργούς, κατά την διάρκεια του πρώτου αναγκαίου εγκλεισμού, που σταμάτησαν τα γυρίσματα.

Η εμπειρία μου στην ιατρική με έχει κάνει να σέβομαι τη δημόσια υγεία, πριν από οτιδήποτε άλλο ενώ στην συνέχεια βρήκαμε τρόπους να στηρίξουμε τον πολιτισμό. Πρότεινα τις διαδικτυακές μεταδόσεις κι ενώ στην αρχή άκουσα πολλά για διαφάνεια, πνευματικά δικαιώματα κ.ο.κ. από άλλα κόμματα, όλοι ακολούθησαν τον δρόμο μου. Ήταν ο μόνος τρόπος για να βγάλουν κάποια λεφτά καλλιτέχνες, τεχνικοί και άνθρωποι που δουλεύουν στον πολιτισμό. Δεν σου κρύβω ότι χάρηκα πολύ. Μέσα από τις αντίξοες συνθήκες που φέρνει η πανδημία, επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου, τον εαυτό σου ενώ εγώ το πέρασα κάνοντας πράγματα που αγαπάω. Από εκεί και πέρα, στην προσωπική μου ζωή δοκιμάζονται κάποια πράγματα και είναι απόλυτα θεμιτό. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να με διαταράσσει σε βάθος.

Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει ό,τι δεν ξέραμε στην συνέντευξή του

Την περίοδο που ακούγατε πολλά, όπως αναφέρατε, επηρεαστήκατε;

Καθόλου γιατί πήρα μια νομική σύμβουλο για να είναι προστατευμένη η περιφέρεια. Επίσης, ήξερα ότι αυτό που κάνω είναι καθαρά για τους ανθρώπους που πρέπει να βοηθηθούν, οπότε, έχοντας μέσα μου αυτό το ιδεατό, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μόνο υπερηφάνεια μου δημιούργησε όλο αυτό και τίποτε άλλο.

Ήσασταν, όμως και λίγο προετοιμασμένος από το παρελθόν, σωστά;

Στον πολιτικό χώρο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ανταγωνίζονται για μια καρέκλα, εξουσία και χρήμα. Δεν φαντάζεσαι πόσο άκαρδοι μπορούν να γίνουν. Από εκεί και πέρα, οι δουλειές με τις οποίες ασχολήθηκα με προετοίμασαν για τα πιο δύσκολα. Άλλωστε, είμαι από τους ανθρώπους που έχουν προσπαθήσει να τους «χτυπήσουν» μέσω κιτρινισμού και έχω αντισταθεί με δύναμη. Δεν έχω κάτι να με προβληματίζει, να σκέφτομαι και να φοβάμαι ότι θα βγει στην επιφάνεια και θα αποκαλύψει κάτι. Όλοι έχουμε μυστικές και σκοτεινές πλευρές αλλά τις δικές μου δεν τις λέω στον καθένα. Μόνο στον εαυτό μου. Σε καμία, όμως, περίπτωση δεν θίγουν την προσωπικότητα, την αξιοπρέπεια ή τα συμφέροντα άλλων. Έχουν να κάνουν με τον εαυτό μου και τους προσωπικούς μου… δράκους, που πρέπει να πολεμάω όταν πρέπει.

Η νέα σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας

Μετά το τέλος του Καφέ της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά ετοιμάζουν πυρετωδώς τη νέα τους τηλεοπτική δουλειά με ένα νέο και ιδιαίτερο πρότζεκτ.

Αυτή τη φορά, γράφουν μία κομεντί εποχής, που περιέχει στοιχεία νουάρ, κι έχει προσωρινό τίτλο εργασίας «Το Πεφταστέρι». Αν και οι δύο δημιουργοί τηρούν σιγήν ιχθύος για το νέο τους εγχείρημα, απ' ό,τι μαθαίνουμε, μέσα απ' αυτή τη σειρά, που διαδραματίζεται τη δεκαετία του '60, 0α παρουσιάσουν τη ζωή κάποιων πρωταγωνιστών του ελληνικού κινηματογράφου.

Στο πρωταγωνιστικό καστ, πέρα από τον Χάρη Ρώμα, ανήκουν ήδη η Τζόυς Ευείδη, ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, αλλά και νεότεροι.

H συγκεκριμένη πρόταση, σύμφωνα με το ΜΥtv, έχει κατατεθεί στο MEGA και στον ΑLPΗΑ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Καφέ της Χαράς: Το Twitter συγκινήθηκε με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Μπέσσυ Μάλφα: Η μοναδική οικογενειακή φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του Καφέ της Χαράς

Share