5 χρόνια μετά - Πώς είναι σήμερα ο πρώην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Γιώργος Κοτσοβός

Από τις πιο επεισοδιακές της σχέσεις. Είχαν πλακωθεί στα μπουζούκια και του είχε σκίσει το μπλουζάκι του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 χρόνια μετά - Πώς είναι σήμερα ο πρώην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Γιώργος Κοτσοβός

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και αρκετό καιρό να έχει βρει την ευτυχία στα μάτια του επιχειρηματία, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αλλά στο παρελθόν είχε μονοπωλήσει πολύ το ενδιαφέρον με την σχέση που διατηρούσε με τον - επίσης επιχειρηματία - Γιώργο Κοτσοβό.

Ήταν μια από τις πιο έντονες σχέσεις της - πλέον - παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ καθώς το YOU είχε φέρει στην δημοσιότητα φωτογραφίες από έντονο καυγά που είχαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στις οποίες φαινόταν η Κωνσταντίνα να του σκίζει έξαλλη την μπλούζα.

Το περιστατικό αυτό είχε συμβεί το Νοέμβρη του 2016 και τώρα, 5 χρόνια μετά ο Γιώργος Κοτσοβός παραμένει σχεδόν ίδιος, με λίγα κεράκια στην τούρτα παραπάνω απλά.

Ο Γιώργος Κοτσοβός σήμερα

Γιώργος Κοτσοβός Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Γιώργος Κοτσοβός

Να τονιστεί πως στο παρελθόν ο επιχειρηματίας ήταν ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media ενώ σήμερα φαίνεται να έχει αποστασιοποιηθεί αρκετά καθώς δεν κάνει συχνά αναρτήσεις από την καθημερινότητά του.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κοτσοβός

Ο Γιώργος Κοτσοβός, είναι 32 χρονών και σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στον Βόλο, ενώ εργάζεται στην οικοδομική επιχείρηση του πατέρα του «Εργοδομική», που εδρεύει στο Πόρτο Χέλι. Η οικογένειά του μάλιστα ζει εκεί ενώ ο ίδιος διαμένει στην Αθήνα. Αγαπά πολύ τα θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα το wakeboard, τα ταξίδια και του αρέσει να περνάει τον ελεύθερό του χρόνο παρέα με καλούς του φίλους.