Αμακιγιάριστη και αρετουσάριστη φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου - Έτσι είναι στο πρόσωπο

Αποθέωση στο Instagram!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αμακιγιάριστη και αρετουσάριστη φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου - Έτσι είναι στο πρόσωπο

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι μόνο όταν φοράει make up. Η παρουσιάστρια απέδειξε πως το πρόσωπο της ακόμη και χωρίς μακιγιάζ δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό με την επιδερμίδα της να είναι λαμπερή.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει καθημερινές αναρτήσεις, αφού είναι λάτρης του social media. Μάλιστα, από εκεί ανακοίνωσε πως η μητέρα της διαγνώσθηκε με καρκίνο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα

Πριν λίγες ώρες λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία της κοντινή, όπου μας έδειξε πως είναι το πρόσωπο της, όταν δεν φοράει make up και πάθαμε πλάκα!

Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου ο Θοδωρής Μαραντίνης

Μια πολύ δύσκολη περίοδο βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου και η οικογένεια της, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια, η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία. Η παρουσιάστρια έχει σοκάρει τους πάντες με την εξομολόγηση της και φυσικά όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς βρίσκονται στο πλευρό της, όπως και ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, Θοδωρής Μαραντίνης.

«Επειδή δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης από την Παγκόσμια Τράπεζα, εγώ και ο Γιάννης εξεταστήκαμε και οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει δότης ο αδερφός μου. Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ΄ όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ», είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Το σχόλιο του Μαραντίνη σε ανάρτηση της Χρηστίδου

Χθες 17/7 η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο όπου κρατά το χέρι της μητέρα της ενώ δίπλα τους υπάρχει ένα κουκλάκι που άφησε εκεί η ανιψιά της.

Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα.. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι… Η μαμά μου είναι θηρίο. Πιο θηρίο απο το θηρίο..

Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη..

*οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη”.

Σίσσυ Χρηστίδου με τη μαμά της

Στα σχόλια πολλά γνωστά ονόματα θέλησαν να της δείξουν την στήριξη τους για αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει με την οικογένεια της. Ανάμεσα τους και ο Θοδωρής Μαραντίνης που στέκεται βράχος στο πλευρό της, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Στα σχόλια της έβαλε πολλές καρδούλες, ωστόσο, την στηρίζει και αθόρυβα καθώς έχει πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια της παρουσιάστριας.

Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου ο Θοδωρής Μαραντίνης