Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει για το κάμπινγκ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα...»

Δεν κρύβει τον έρωτα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει για το κάμπινγκ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα...»

Για κάπινγκ είχαν πάει το Σαββατοκύριακο η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με το ζευγάρι να μοιράζεται αρκετά κοινά instastories. Μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τον έρωτά τους, ωστόσο τα πράγματα είναι πια ξεκάθαρα.

Η επιχειρηματίας και το μοντέλο λοιπόν πήγαν στην Μεσσηνία και μαζί με φίλους αποφάσισαν να κάνουν πιο χαλαρές και εναλλακτικές διακοπές, δίπλα στην παραλία και μέσα σε σκηνή.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής πως γύρισε πίσω, με την ίδια το πρωί της Δευτέρας να προχωρά σε μερικές αποκαλύψεις για την εξόρμηση της.

Η Ιωάννα δημοσιεύοντας μια σειρά από instastories, τόνισε πως μικρή έκανε συνέχεια κάμπινγκ με την οικογένεια της, ωστόσο τα τελευταία χρόνια λόγω του τρόπου ζωής της δεν είχε καταφέρει να το κάνει. Μέχρι που γνώρισε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που της θύμισε πόσο ωραία εμπειρία είναι.

Οι αποκαλύψεις της Ιωάννας Τούνη για το κάμπινγκ της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είμαι πολύ τυχερή που βρήκα παρέα που μου βγάζει και τις άλλες πλευρές της Ιωάννας, οι οποίες ήταν ξεχασμένες πάνω στο πατάρι» είπε μέσα σε όλα.

Το σχόλιο της Μαρίας Καλάβρια για τη φημολογούμενη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη

Μία αναπάντεχη ερώτηση δέχθηκε η Μαρία Καλάβρια σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση του πρώην συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Καλάβρια χώρισε πέρυσι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μάλιστα, ο χωρισμός τους είχε γίνει ολόκληρο σίριαλ αφού στην αρχή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε διαψεύσει την είδηση αλλά την επόμενη μέρα η Μαρία Καλάβρια βγήκε και την επιβεβαίωσε.

Η ίδια απάντησε με άνεση στην ερώτηση και μάλιστα, μίλησε με πολύ θετικά λόγια και για τους δύο, σχολιάζοντας πως ταιριάζουν πολύ.

«Ωραία ερώτηση μου κάνετε! Για να σας φύγει η περιέργεια… ωραίο ζευγάρι είναι! Ταιριάζουν πάρα πολύ. Μακάρι να είναι μαζί και να περνάνε τέλεια», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό.