Χωρίς ίχνος ρετούς η νέα φωτογραφία της Σοφίας Παυλίδου - Θανατηφόρο το κορμί της στα 47

Τράβηξε όλα τα βλέμματα το μωβ μαγιό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χωρίς ίχνος ρετούς η νέα φωτογραφία της Σοφίας Παυλίδου - Θανατηφόρο το κορμί της στα 47

Τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ίο απολαμβάνει η Σοφία Παυλίδου. Μάλιστα, η ίδια πόζαρε με μαγιό και πάθαμε σοκ με το κορμί της.

Η γνωστή ηθοποιός πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα, καθώς έχασε από την ζωή την μητέρα της, που της είχε τόση πολύ αδυναμία. Έτσι, η ίδια προσπαθώντας να ξεχάσει τις δυσκολίες και τα προβλήματα, αποφάσισε να αφήσει για λίγο την Αθήνα και να επισκεφθεί το όμορφο νησί.

Το μεσημέρι μάλιστα της Δευτέρας, η Σοφία Παυλίδου μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει με ένα συγκλονιστικό μωβ μαγιό από την σειρά της Βίκυς Κάβουρα.

Φωτογραφία της Σοφίας Παυλίδου με μαγιό

Στην λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε χαρακτηριστικά: «Το αγαπημένο μου Βικάκι σχεδίασε τη δίκη της συλλογή μαγιό i-crab, φυσικά! Φοράω το Scarlett και η χαρά μου δεν κρύβεται γιατί έχει τέλεια εφαρμογή και υπέροχο ύφασμα σε χρωμα marmaide! Καλή επιτυχία στο νέο επαγγελματικό σου εγχείρημα κοριτσάρα!».

«Όλοι με ρωτούν γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo»

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show βρέθηκε η Σοφία Παυλίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, τη «Φάρμα», αλλά και στην βία που είχε υποστεί στο παρελθόν από συνάδελφο της.

Αρχικά για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο είπε: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση γιατί την έχουμε δουλέψει πολύ». Οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά στον Λυκαβηττό την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Αθήνα.

Αναφερόμενη στη Φάρμα και στην οικειοθελή αποχώρηση της ανέφερε: «Έφυγα γιατί έπαθα έναν πανικό. Αισθάνθηκα ότι δεν θα ανταπεξέλθω στα αγωνίσματα». Ενώ, μετά την αποχώρηση της, η ηθοποιός βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

«Το κλασικό που ρωτούν όλοι είναι γιατί δεν ξεκίνησε από εμένα το #Metoo. Γιατί δεν ήμουν εγώ η αφορμή. Έχω δεχθεί πάρα πολλές συγγνώμες “που δεν σε ακούσαμε τότε”, όταν μίλησα για αυτό το περιστατικό στη Φαίη Σκορδά.

Ευχαριστώ τη Σοφία Μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με τη δική μου. Τότε ήταν μια περίοδος με ανοιχτά τα θέατρα και δεν είχα καμία στήριξη ούτε από συναδέλφους, ούτε από τα μέσα, ούτε από την παραγωγή.

Αυτό δεν με έκανε να ξεσηκώσω κάποιο κίνημα, συνδυαστικά με το ότι δεν ήθελα αυτό να επικοινωνηθεί γιατί είχα δύο παιδιά στην εφηβεία. Ήθελα να γίνει ήρεμα», ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Και συνέχισε: «Αν υπήρχε άλλη αντιμετώπιση από την άλλη πλευρά σίγουρα τα πράγματα θα ήταν αλλιώς γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Απεναντίας δεν ζητήθηκε συγγνώμη αλλά έγινε αυτό το πανηγύρι για ένα μήνα και δεν μιλούσα. Ο κόσμος νόμιζε ότι δεν μιλώ επειδή έχω άδικο ή προσπαθώ να το κρύψω».