Νέα βραβεία για το The Bachelor - Τα έχει "σαρώσει" όλα

Είναι πλέον το πιο πολυβραβευμένο τηλεοπτικό project στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα βραβεία για το The Bachelor - Τα έχει

Δύο ακόμα βραβεία στην συλλογή τους πρόσθεσαν Alpha και Imperius για το Bachelor. Το πρωτότυπο περιεχόμενο στα social media του φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει για τα καλά.

Το γνωστό ριάλιτι έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στον Alpha τον Σεπτέμβριο του 2020 και κατάφερε να σημειώσει αμέσως αρκετά υψηλά νούμερα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε και στη συνέχεια, μιας και είναι πλέον το πιο πολυβραβευμένο τηλεοπτικό project στην Ελλάδα, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 5 βραβεία που αφορούν τη διαχείριση και το περιεχόμενο στα social media.

Στα Content Marketing Awards που διοργανώθηκαν από τo Marketing Week και την Boussias για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η εταιρεία Imperius κέρδισε 2 βραβεία για την social media παρουσία της εκπομπής:

  • Silver βραβείο στην κατηγορία Best Use of Linkedin and/or Twitter for Content Marketing που αφορά το περιεχόμενο στο Twitter.
  • Bronze βραβείο στην κατηγορία Best Use of Tik Tok for Content Marketing για το πρωτογενές περιεχόμενο που δημιούργησε στο Tik Tok (Το πιο επιτυχημένο Tik Tok account στην Ελλάδα για το 2020 με 200Κ followers και περισσότερα από 9,2M likes)

Τον περασμένο Απρίλη το The Bachelor είχε αποσπάσει ένα χρυσό και δύο χάλκινα βραβεία στα Indie Awards για την social media παρουσία της εκπομπής στον Digital χώρο.

Ο Δημήτρης Κανέλλης, ιδρυτής της Imperius, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που άλλα δύο βραβεία έρχονται να τιμήσουν τη δουλειά μας στα Social Media με τον Alpha για το The Bachelor. Είναι η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή που δημιούργησε original περιεχόμενο καταφέρνοντας να προσφέρει στους θεατές της ολοκληρωμένη την εμπειρία του The Bachelor επεκτείνοντάς την στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης».

Να σημειώσουμε ότι η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 14 Ιουλίου.

Νέα βραβεία για το The Bachelor

Αυτά πρόκειται να δούμε στο Bachelor 2 με τον Αλέξη Παππά

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μέσα σε όλα αποκάλυψε τα πάντα για τον επόμενο κύκλο του «The Bachelor». Μέσα σε όλες τις αλλαγές που θα δούμε, έχουν ήδη σημειωθεί και αρκετά ευτράπελα με τις παίκτριες και τον Αλέξη Παππά.

Ο δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στις 21 κοπέλες που πρόκειται να διεκδικήσουν τον δεύτερο Έλληνα Bachelor αλλά και στα φοβερά και παραμυθένια ραντεβού που πρόκειται να κάνουν μαζί του.

Οι υποψήφιες.. νύφες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές και άκρως ρομαντικές τοποθεσίες.

Αρκετές εκπλήξεις θα δούμε και φέτος στο ριάλιτι, όπως guests, θεματικά Cocktail partieς αλλά και πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Σατσίδης αναφέρθηκε επίσης και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»