Έτοιμοι να γίνουν γονείς Σοΐλέδης και Αντωνά

Ανοιχτό το ενδεχόμενο γάμου λόγω κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτοιμοι να γίνουν γονείς Σοΐλέδης και Αντωνά

Η πρόταση γάμου έχει γίνει αλλά τα πράγματα καθυστερούν λόγω του ιού! Μια διαφορετική συνέντευξη στον Γρηγόρη Μπάκα παραχώρησε η Μαρία Αντωνά, η οποία την φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεχώρισε με τη συμμετοχή της στην εκπομπή Σου Κου Family, στο πλευρό της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη.

Η δημοσιογράφος, που είναι full in love με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, υποδέχτηκε την κάμερα του Bac-Man στο… αυτοκίνητό της και μίλησε για όλα χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναφέρθηκε…

… στο ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας:

Όπως είναι η κατάσταση με τον κορωνοϊό, επειδή θα ήθελα φαντάζομαι ένα γάμο με όλους μου τους φίλους και την οικογένειά μου, δεν θα ήθελα να μπω σε μία διαδικασία να περιοριστώ με τα άτομα. Το αφήνω ανοιχτό, μέσα στον χρόνο, για να δω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

… στην επιθυμία της για ένα παιδί:

Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά. Θα μπορούσα να με φανταστώ από πολύ πιο μικρή μητέρα.

Γενέθλια για την Μαρία Αντωνά - Η τούρτα με το πρόσωπο του Άρη Σοϊλέδη

Πολύ ξεχωριστή ήταν η τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου για την Μαρία Αντωνά, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η όμορφη δημοσιογράφος πέρασε την μέρα αυτή με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο σπίτι, χωρίς όμως τον μέλλοντα σύζυγό της, Άρη Σοϊλέδη, καθώς βρίσκεται στο Survivor 5.

Μάλιστα, η τούρτα που ετοίμασαν στην Μαρία Αντωνά οι φίλοι της ήταν αρκετά ιδιαίτερη και πρωτότυπη, καθώς απεικόνιζε το πρόσωπο του Άρη Σοϊλέδη. Φυσικά, η ίδια, λίγη ώρα μετά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το πάρτι που έκανε.

Όπως βλέπουμε, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της ενώ πριν λίγο καιρό η Μαρία είχε προχωρήσει ξανά σε μια ανάρτηση για την συμμετοχή του αγαπημένου της στο ριάλιτι επιβίωσης.

undefined