Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ανάρτηση που έκανε από τα γενέθλια της και έσβησε λίγα λεπτά μετά

Αυτό είναι το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η ανάρτηση που έκανε από τα γενέθλια της και έσβησε λίγα λεπτά μετά

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της ανθρώπους, μεταξύ αυτών και αρκετοί παίκτες του Survivor 4. Συγκεκριμένα, μετά την συγκινητική έκπληξη που της έκανε ο Σάκης Κατσούλης στην μέση της Εθνικής Οδού, ακολούθησε πάρτι σε πολύ γνωστό μαγαζί.

Στο instagram το βράδυ της Δευτέρας 26/7, έγινε χαμός από τις αναρτήσεις για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Φίλοι και πρώην παίκτες έσπευσαν να τις ευχηθούν, ενώ τα στιγμιότυπα που ανέβασαν από το πάρτι είναι απίστευτα.

Πολλοί έκαναν την τιμή στην Μαριαλένα να βρίσκονται κοντά της την συγκεκριμένη ημέρα αλλά κάποιοι από αυτούς που δεν... πλησίασαν ήταν και η Ανθή Σαλαγκούδη αλλά και ο Τριαντάφυλλος. Για τον τελευταίο, δε, δεν το περίμενε κανείς καθώς είναι από τους πολύ κοντινούς ανθρώπους της personal trainer.

Η ανάρτηση που έκανε η Μαριαλένα στα γενέθλια της και έσβησε

Ωστόσο, η Μαριαλένα στα γενέθλια της ανάμεσα στις πολλές αναρτήσεις που έκανε, ανέβασε και ένα βίντεο όπου μας έδειξε όλους τους καλεσμένους της λέγοντας πως έδωσαν το παρών όλοι οι Survivors και όλοι οι φίλοι. Βέβαια, το εν λόγω βίντεο λίγο αργότερα κατέβηκε.

«Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε»

Καλεσμένοι στην «Ιδιωτική Κατακραυγή» στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube βρέθηκαν, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι μεταξύ άλλων μίλησαν για ακόμα μία φορά για τη σχέση τους και για το αν είναι μαζί.

Η Μαριαλένα ξεκαθάρισε και πάλι πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι αλλά ο Σάκης ουσιαστικά τη διέψευσε, λέγοντας: «Ποτέ δεν ξέρεις».

Οι δυο τους είναι πλέον αχώριστοι και έτσι πολύ συχνά τους βλέπουμε τόσο σε κοινές εξόδους, όσο και σε κοινές συνεντεύξεις όπως αυτή.

«Είμαι αντικειμενική, όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα. Ο Σάκης είναι ισχυρογνώμων, δεν μου αρέσει όταν λέει ότι έχει πάντα δίκιο. Μου την δίνει όταν επιβάλλεται με άσχημο τρόπο. Είναι κολλημένος με τις επιχειρήσεις του, οπότε αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση του. Το τελευταίο διάστημα μου είχε βγάλει αρκετή ζήλια, αλλά μάλλον τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του», είπε αρχικά η Μαριαλένα.

Από τη μεριά του, ο Σάκης Κατσούλης σχολίασε: «Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες. Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου».