«Κόλαση» η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου - Δείτε το εντυπωσιακό κορμί της

«Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Κόλαση» η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου - Δείτε το εντυπωσιακό κορμί της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις της πως ειδικά τα χρόνια που ήταν μικρές οι κόρες της, φρόντισε να τις κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

Από τότε όμως και οι δυο τις κόρες φαίνεται να έχουν μεγαλώσει ευχάριστα καθώς τις είδαμε πρόσφατα αφού ανέβηκαν στο stage για την απονομή βραβείου στη μητέρα τους στα MAD VMA.

Μάλιστα, η Χριστιάνα Μπέτα είχε δηλώσει τότε πως είναι «Τιμή και ευτυχία που φέτος εμείς σου δώσαμε αυτό το βραβείο. Σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ, για το ήθος σου, την αγάπη σου και όλες τις θυσίες που έχεις κάνει για εμάς! Είσαι το βραβείο μας».

Πάντως, η κόρη της τραγουδίστριας έχει ξεχωρίσει και μέσα από τα social media. Αυτή τη φορά, η Χριστιάνα Μπέτα εντυπωσίασε με τα πλάνα της από τις διακοπές της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χριστιάνας Μπέτα

Η κόρη της Νατάσας στη Μύκονο

Η Χριστιάνα, η οποία είχε γενέθλια πριν από λίγους μήνες, έχει σπουδάσει Νομική στην Αγγλία και κάνει μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και είναι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα.

Η μεγάλη της αγάπη είναι η ζωγραφική και μέσα από το instagram έχουμε δει κάποια έργα της, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την pop art τέχνη, και μάλιστα σκοπεύει να τα εκθέσει κάποια στιγμή στην Ελλάδα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Χριστιάνα Μπέτα μαζί με τον γοητευτικό φίλο της Ανέστη Ευαγγελόπουλο.

Η κόρη της Νατάσας στη Μύκονο

Χριστιάνα Μπέτα Μύκονος

Ποιος είναι ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος

Είναι γοητευτικός , σπουδάζει νομική και είναι pr man στα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας. Ο λόγος για τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο που ταξίδεψε στο Μιλάνο για να παρευρεθεί στο πάρτι για τον εορτασμό των 25χρόνων DSquared 2. Ο Ανέστης τους γνωρίζει από το καλοκαίρι που παραθέριζαν στη Μύκονο και η συμπάθεια ήταν αμοιβαία. Μάλιστα οι διάσημοι σχεδιαστές τον εκτιμούν πολύ!

Ο νεαρός καλλονός συναντήθηκε και με την διεθνούς φήμης Ιταλίδα ηθοποιό Denise Capezza που κάνει θραύση στο Netfilx. Μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένη με την Ελλάδα και ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος την κάλεσε στο καλοκαίρι στη Μύκονο.

Ανέστης Ευαγγελόπουλος