Γενέθλια για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Οι τρυφερές ευχές της Κατερίνας Γερονικολού

Τα πόσα έκλεισε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη - Οι τρυφερές ευχές της Κατερίνας Γερονικολού

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς γιορτάζει τα γενέθλια του. Φυσικά, τις πιο τρυφερές ευχές τις έλαβε από την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στα καλύτερα του, μιας και θα δοκιμαστεί σε έναν νέο ρόλο, αυτόν της παρουσίασης. Η εκπομπή του θα λέγεται Fishy και θα προβάλλεται στο Mega.

Ωστόσο, έχει κι άλλους να χαρεί, μιας και στο πλευρό του έχει την σύντροφο του, Κατερίνα Γερονικολού, με το ζευγάρι να μην κρύβει λεπτό τον έρωτα του.

Με αφορμή μάλιστα σημερινά γενέθλια του, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια. Η ίδια ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία στα social media και έστειλε τις πιο γλυκές ευχές της στον αγαπημένο της, που σήμερα μπαίνει στα 40!

Η ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικού για τα γενέθλια του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Κάθε μέρα γιορτή από τότε που σε γνώρισα».

Γενέθλια για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Από τους ΚουΚου στο Mega - Αυτό το πρόσωπο έκλεισε με την εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου έριξε οριστική αυλαία και έτσι, τα μέλη της έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τους νέους τους προορισμούς. Ένα από αυτά μάλιστα, βρήκε τον επόμενο σταθμό του, στην εκπομπή του Γιάννη Τσιμτσέλη στο Mega, Fishy.

Η Κατερίνα Καραβάτου φαίνεται πως ήδη έχει κλείσει στο Mega και μάλιστα, θα πάρει μαζί της και έναν από τους συνεργάτες της, ενώ στο ίδιο κανάλι θα βρίσκεται και ακόμα ένας από τους ΚουΚου.

Ο λόγος για τον Λάμπρο Βακιάρο, ο οποίος έχει αναλάβει νέο πρότζεκτ και μάλιστα, έχει ανεβάσει και τα πρώτα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο δυναμικό του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA και αναλαμβάνει έναν απρόσμενο ρόλο που αξιοποιεί την αμεσότητα, το χιούμορ και την ικανότητά του να κάνει τα απλά πράγματα να φαίνονται συναρπαστικά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιάνει το τιμόνι του «Fishy», μιας νέας, πρωτότυπης ταξιδιωτικής εκπομπής και σαλπάρει για το Ιόνιο. Παρέα με έναν φίλο βγαίνουν για ψάρεμα κι εκεί αρχίζουν όλα…», αναφέρει η ανακοίνωση του Mega για την εκπομπή.

Λάμπρος Βακιάρος FishyΛάμπρος Βακιάρος Γιάννης Τσιμιτσέλης