Συγκινεί ο Σάκης Κατσούλης - «Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει! Ακόμη νομίζω ότι ονειρεύομαι»

Η νέα του ανάρτηση για την νίκη του στο Survivor 4

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί ο Σάκης Κατσούλης - «Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει! Ακόμη νομίζω ότι ονειρεύομαι»

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τον τίτλο του νικητή του Survivor 4, ωστόσο ακόμα δεν το έχει συνειδητοποιήσει.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας φαίνεται πως απολαμβάνει την δημοσιότητα που έχει λάβει από το παιχνίδι, μιας και συνεχώς αλληλεπιδρά με τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές.

Στο πλευρό του πάντα είναι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία έκανε και το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Ο Σάκης ωστόσο δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στην νέα αυτή καθημερινότητα του, κάτι που το επιβεβαιώνει και μέσα από την νέα του ανάρτηση.

Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη για το Survivor 4

“Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Ακόμη νομίζω οτι ονειρεύομαι! Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά σε αυτό που νιώθω για όλους εσάς!! Χωρίς την στήριξη και την αγάπη σας δεν θα είχα κάνει ποτέ το όνειρο μου πραγματικότητα”.

 Σάκης Κατσούλης ανάρτηση

Στο πλευρό ξανθιάς παρουσιάστριας ο Σάκης Κατσούλης

Πολλές είναι οι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί ο Σάκης Κατσούλης μετά την συμμετοχή του στο Survivor 4, όπου αναδείχθηκε ο νικητής των 100.000 ευρώ. Μια ωστόσο παρουσιάστρια τον διεκδικεί στενά και τον θέλει πολύ στο πλατό της από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso ο νικητής του Survivor 4 δέχεται μεγάλες πιέσεις για να συμμετέχει στο Survivor All Star, όχι όμως από τον Ατζούν Ιλιτζαλί αλλά από την Ιωάννα Μαλέσκου.

Το κόνσεπτ θέλει τον Σάκη Κατσούλη να συμμετέχει στο love it και να σχολιάζει τα δρώμενα του Survivor All Star. Το πείραμα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο πέτυχε άρα γιατί να μην πετύχει και με αυτόν; Πάντως στο Love it θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές την επόμενη σεζόν, αφού οι περισσότεροι συνεργάτες τόσο πίσω όσο και μπροστά από τις κάμερες αποχώρησαν!

Τι απαντά, όμως, ο Σάκης Κατσούλης; Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στα γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που έγιναν σε γνωστό μαγαζί της Λυκόβρυσης, απάντησε τα εξής:

«Έχει γίνει μια κουβέντα. Δεν είναι κάτι οριστικό. Εννοείται πως έχει γίνει κουβέντα με το κανάλι και με τιμά η πρόταση του καναλιού να παραμείνω στον ΣΚΑΪ. Παρ’ όλα αυτά, ούτε εγώ έχω πει το τελικό ΟΚ, ούτε τα έχουμε βρει 100%».