Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η δημόσια έκκληση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά η μέρα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το μοντέλο αποκάλυψε κάποια δυσάρεστα νέα μέσα από τα social media.

Ο ίδιος μπορεί να βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο, ιδίως στα ερωτικά του, μιας και όλα δείχνουν πως είναι ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη, ωστόσο του έτυχε μια μεγάλη ατυχία.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν και ο ίδιος, έχασε ή κάποιος έκλεψε το πορτοφόλι του μέσα στο οποίο εκτός από χρήματα είχε τις κάρτες, το δίπλωμά του αλλά και την ταυτότητά του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε αμέσως μια δημόσια έκκληση στους followers του και ζήτησε όποιος το βρει να του επιστρέψει την ταυτότητα με το δίπλωμα και της κάρτες του λέγοντας πως το οικονομικό είναι κάτι που δεν τον απασχολεί.

Η δημόσια έκκληση του Δημήτρη Αλέξανδρου

“Χάθηκε; Κλάπηκε το πορτοφόλι μου; Παρακαλώ πάρα πολύ όποιος το βρει, δε με νοιάζει το οικονομικό, με νοιάζει το κομμάτι των καρτών, του διπλώματος και της ταυτότητας” αναφέρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο βίντεο που δημοσίευσε.

«Έχω περάσει το κατώφλι της κατάθλιψης»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν από μερικά χρόνια στη ζωή του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, πριν από λίγο καιρό χώρισε με τη Μαρία Καλάβρια και έκανε μία φοβερή εξομολόγηση για τη σχέση τους.

«Πριν πέντε, έξι χρόνια είχα περάσει το κατώφλι της κατάθλιψης. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την τάση να διαιωνίζουμε την κακή πλευρά και το κακό πράγμα που μας συμβαίνει μες στη μέρα μας. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να πιέζουμε να μιλάμε περισσότερο για τα καλά πράγματα που κάνουμε στους ίδιους μας τους εαυτούς και αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Στεκόμαστε στο λάστιχο που έσκασε και πρέπει να μας χαλάσει όλη μας η μέρα επειδή έγινε αυτό.

Έχουμε την τάση να μεγαλοποιούμε την άσχημη καστάσταση μας και την άσχημη μας πλευρά. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι μετά από άσχημες καταστάσεις έρχεται πάντοτε μεγαλύτερη ειρήνη και μεγαλύτερη σοφία των πραγμάτων», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.