Έξαλλη στον αέρα του Καλοκαίρι Not με τον Φιλιππίδη η Ελένη Τζώρτζη

"Άνθρωποι που έχουν καταφέρει να ανέβουν υποβοηθούμενοι με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα έχουν κάλυψη ακόμα και μέσα στη φυλακή"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλη στον αέρα του Καλοκαίρι Not με τον Φιλιππίδη η Ελένη Τζώρτζη

Μετά την τραγωδία που αποκάλυψε πως βιώνει η Μαρία Ιωαννίδου στον αέρα του Καλοκαίρι not μίλησε και η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη, σχολιάζοντας την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη που απασχολεί εδώ και λίγες ημέρες όλο το πανελλήνιο.

Η ηθοποιός είχε ανοιχτό μέτωπο με τον προφυλακισμένο συνάδελφό της όπως εξήγησε:

Οι δηλώσεις της Ελένης Τζώρτζη

«Είχα μιλήσει για τον Φιλιππίδη όταν μου φέρθηκε άσχημα αλλά δεν με άκουσε κανείς (δείτε εδώ την συγκλονιστική ανάρτηση που είχε κάνει για τα όσα βίωσε από τον ηθοποιό!). Έγινα γνωστή όταν ο Φιλιππίδης με κατηγόρησε, εμένα δεν μου δόθηκε κανένα βήμα.

Με κατηγόρησε ότι τον ενοχλούσα για να με πάρει στη δουλειά, που εγώ δεν είχαν καν το τηλέφωνό του, με υποτίμησε σαν ηθοποιό. Είχε μια αυλή. Αν δεν ήσουν στην αυλή του, ήσουν παρείσακτος.

Το πρόβλημά του ήταν ότι μάλλον ότι δεν τον πήρα τηλέφωνο για δουλειά» είπε στην εκπομπή.»

Η κυρία Τζώρτζη αναφέρθηκε και στα «προνόμια» του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Άνθρωποι που έχουν καταφέρει να ανέβουν υποβοηθούμενοι με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα έχουν κάλυψη ακόμα και μέσα στη φυλακή. Δεν αντιμετωπίζονται όλοι οι κρατούμενοι με τον ίδιο τρόπο και βλέπουμε ότι εδώ γίνονται ήδη διακρίσεις» είπε.

«Το σύστημα κάλυπτε τον Φιλιππίδη και θα συνεχίσει να τον καλύπτει. Οι διασυνδέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη για να είναι εκεί που είναι ήταν και μέσα από τις ελίτ και μέσα από την πολιτική. Αυτή η ελίτ δεν τον βοηθάει;

Στον χώρο μας τον ξέρανε τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον δικαιολογούν αυτοί που ήταν στην αυλή του. Ακόμα και αυτοί όμως ξέρουν και τώρα μιλούν κιόλας! Ξέρανε πόσο κακοποιητικός ήταν ο Πέτρος» συμπλήρωσε.

Ποιος επισκέφθηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο MEGA, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε την πρώτη του νύχτα απομονωμένος σε ένα κελί 8 τετραγωνικών μέτρων. Όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα κατά του κορωνοϊού και για τις επόμενες ημέρες, θα προαυλίζεται μόνος του.

Στις φυλακές Τριπόλεως οδηγούνται όσοι κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα,με όσους είναι εκεί να ζουν σε 5 μεγάλους θαλάμους χωρητικότητας από 20 ως 25 άτομα, σύμφωνα με το MEGA, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί στην πτέρυγα με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και με άλλους που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο όπως ο ιερέας για τον βιασμό 12χρονης και ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του.

Μάλιστα, την πρώτη του συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κράτησε λίγα λεπτά. «Δεν ζήτησε κάτι. Παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Δεν περίμενε, όπως είπε, ότι θα έμπαινε στη φυλακή. Ακόμα βρίσκεται σε καραντίνα, δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο κελί θα πάει. Δεν αποκλείεται να είναι στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη», αναφέρεται στο MEGA.