Το πόθεν έσχες της Σίας Κοσιώνη - Ποιο το εισόδημα που δηλώνει

Λόγω του ότι είναι σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πόθεν έσχες της Σίας Κοσιώνη - Ποιο το εισόδημα που δηλώνει

Εχθές διέρρευσαν τα πόθεν έσχες διάφορων πολιτικών. Η Σία Κοσιώνη είναι υπόχρεη σε δήλωση πόθεν έσχες και λόγω επαγγέλματος, αλλά και ως σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, που ανέλαβε τη δημαρχεία Αθηνών, μετά από την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Η δήλωση της Σίας Κοσιώνη

Όπως προκύπτει από τη δήλωσή της, τα καθαρά εισοδήματα της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές ανέρχονται στις 103.884,33 ευρώ.

Ακόμη, δηλώνει εισόδημα 9.712,58 ευρώ από την επιχειρηματική της δραστηριότητα αλλά και έχει στο όνομά της ακίνητα.

Να σημειωθεί πως το πόθεν εσχες αφορά το 2020, αλλά είναι χρήσης 2019. Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης κατατέθηκαν στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής και ανέρχονται συνολικά σε 1.114.

Οι δηλώσεις που αναρτώνται και στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων είναι ανέλεγκτες, όπως τις κατέθεσαν οι υπόχρεοι.

«Η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα ΜΜΕ επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων» ξεκαθαρίζει η Επιτροπή.

Η συγκινητική ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τα 15α γενέθλια του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ συμπλήρωσε πριν από λίγο καιρό 15 χρόνια από την ίδρυσή του και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Σία Κοσιώνη θέλησε να του ευχηθεί με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί τα γενέθλια του σταθμού να τον βρήκαν σε μία ιδιαίτερη μέρα, κατά την οποία εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα, η Σία Κοσιώνη όμως δεν τον ξέχασε. Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία από το παρελθόν και ευχήθηκε στον «έφηβο» ΣΚΑΪ, ενώ θυμήθηκε την πρώτη εμφάνισή της στον σταθμό.

«Έφηβος 15 ετών σήμερα ο ΣΚΑΙ και μου φαίνεται σαν ψέμα! Την Πρωταπριλιά του 2006 θυμάμαι να μου σφίγγεται το στομάχι για να προλάβω το πρώτο θέμα του πρώτου δελτίου. Εκείνη τη μέρα δεν μπορούσα να φανταστώ τίποτα από όσα θα ζούσα τα χρόνια που θα ακολουθούσαν. Με την ευχή ο ΣΚΑΙ να μείνει για πάντα έφηβος, χρόνια μας πολλά, ανήσυχα, ατίθασα, δημιουργικά! #skaitv #birthday #15yearsold #tv #news»

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΪ