Θρήνος: Γνωστός τραγουδιστής έχασε την 4χρονη κόρη του

Ανείπωτος ο πόνος...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θρήνος: Γνωστός τραγουδιστής έχασε την 4χρονη κόρη του

Η τετράχρονη κόρη του ράπερ - τραγουδιστή Fetty Wap απεβίωσε από την ζωή. Γνωστό έγινε πως από τον καλλιτεχνικό χώρο απεβίωσε κι ένας ηθοποιός από ανακοπή καρδιάς. Μάλιστα σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης η αιτία του θανάτου για την μικρή του κορούλα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της τετράχρονης μητέρας, την Τιρκουάζ Μιάμι η οποία δημοσίευσε μια αρκετά συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Έφυγε από την ζωή η κόρη του Fetty Wap

Η ίδια έγραψε στην λεζάντα χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η εκπληκτική, όμορφη, αστεία, αξιαγάπητη, ταλαντούχα, έξυπνη πριγκίπισσά – γοργόνα. Αν δείτε το post αφήστε το σχόλιό σας ή πείτε απλώς στον εαυτό σας “σ’ αγαπώ Lauren” γιατί λένε ότι οι ψυχές νιώθουν την αγάπη. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Τιρκουάζ Μιάμι

Η σπαρακτική ανάρτηση της οικογένειας για τον θάνατο της 7χρονης Αναστασίας

Σπαραγμός και οδύνη... Η 7χρονη Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειαζόταν, σε ειδικό κέντρο όπου και βρισκόταν μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα είχε βγει πολλές φορές έκκληση για την ενίσχυση της οικογένειας προκειμένου να ανταποκριθεί στα έξοδα και σύσσωμοι οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο, συνέδραμαν γι΄αυτό τον σκοπό, κάνοντας την 7χρονη Αναστασία και δικό τους παιδί.

Δυστυχώς πριν από λίγη ώρα η μητέρα της μικρούλας, με ανακοίνωσή της, ανακοίνωσε τον χαμό.

“Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Elias Triantafyllakis και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή.

Η Αναστασια πάλεψε όσο λίγοι , ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

Έφυγε ήρεμη στον υπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά.
Ξέρω πόσοι προσευχηθηκατε για αυτή την νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτο το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ.

Η Αναστασια δεν υποφέρει πια…”

Διαβάστε εδώ και την πρώτη ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου για τον θάνατο της 7χρονης.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια!