Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στον ίδιο θάλαμο Φιλιππίδης και Λιγνάδης στις φυλακές της Τρίπολης

Ποιον είδε στο πρώτο επισκεπτήριο ο κωμικός ηθοποιός

Στον ίδιο θάλαμο Φιλιππίδης και Λιγνάδης στις φυλακές της Τρίπολης
News 02.08.2021 21:55
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες ενός βιασμού και δυο απόπειρών βιασμού. Ο κωμικός κρατείται στον τρίτο θάλαμο των φυλακών ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα tanea.gr, βρίσκεται στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη, -δείτε εδώ την πρώτη τους φωτογραφία- καθώς και ακόμα 18 κρατούμενους.

Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης θα βρίσκονται και αρκετά κοντά, αφού θα τους χωρίζει μόλις ένα κρεβάτι. Σύμφωνα, δε, με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, μάλιστα αυτό φέρεται να το είπε και στον διευθυντή των φυλακών. Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν γίνει δεκτή, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς φαίνεται πως θεωρεί το περιβάλλον καλό για εκείνον.

Ο ηθοποιός φέρεται να μην είναι σοκαρισμένος αλλά να έχει ενσωματωθεί στο πρόγραμμα των φυλακών οι οποίες θεωρούνται από τις πλέον ήσυχες καθώς δεν γίνονται επεισόδια και δεν υπάρχουν εντάσεις. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για Κατάστημα Κράτησης όπου κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα τώρα με τον Alpha η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, ήταν η πρώτη επίσκεψη του ηθοποιού στις φυλακές της Τρίπολης όπου και βρίσκεται κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Το επισκεπτήριο, όπως ανέφερε το κανάλι, ήταν συναισθηματικά φορτισμένο, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να ετοιμάζεται να μπει σε θάλαμο με άλλους κρατούμενους, καθώς ολοκληρώνεται η περίοδος καραντίνας σε ειδικό κελί απομόνωσης για τον κορωνοϊό.

Πάντως, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη πρόκειται το επόμενο διάστημα να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης για τον πελάτη του.

Στην άρνηση ο Φιλιππίδης

Μαρτυρικές συνεχίζουν να είναι οι ώρες που περνάει ο Πέτρος Φιλιππίδης στην φυλακή. Όπως έγινε γνωστό ο ηθοποιός έχει αποξενωθεί εντελώς από τους συγκρατούμενούς του, αρνείται να "κάνει φιλίες" και να δεχθεί πως βρίσκεται σε αυτό το περιβάλλον, κάθεται ολομόναχος και διαβάζει ένα βιβλίο που ζήτησε να του δοθεί.

Ένας και μόνο ένας άνθρωπος τον επισκέφθηκε στις φυλακές Τριπόλεως κι αυτό κράτησε μόνο λίγα λεπτά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός έχει υποστεί μεγάλο σοκ κι όσο περνούν οι μέρες τα πράγματα χειροτερεύουν. Έχει αρχίσει να μην τρώει με αποτέλεσμα να φαίνεται και στην εικόνα του η κατάσταση αυτή.

Επίσης, το ότι δεν έχει πάρε δώσε με κανέναν θεωρείται αυτονόητο. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, αρνείται μέχρι και να πλυθεί. Τα σωφρονιστικά όργανα τον αναγκάζουν να το κάνει γιατί πρέπει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αστυνομικός καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση - "Βόμβα"!

"Είναι ένας βλάκας, βλάκας, βλάκας" - Απίστευτο ξέσπασμα Χαραλαμπίδη για Φιλιππίδη στον αέρα του Καλοκαίρι Not!

Share