Τα νέα ονόματα που ακούγονται για το J2US - Ανάμεσά τους και πρώην παίκτρια της Φάρμας

Η τηλεθέαση θα «χτυπήσει» κόκκινο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα νέα ονόματα που ακούγονται για το J2US - Ανάμεσά τους και πρώην παίκτρια της Φάρμας

Πολλές θα είναι οι αλλαγές στον νέο κύκλο του J2US, καθώς πέρα από τη μετακόμισή του show στον ALPHA, από το Open, πρόκειται να δούμε και μερικά πολύ ενδιαφέροντα ονόματα να φιγουράρουν στη σκηνή.

Σταθερή θα παραμείνει η κατάσταση στην κριτική επιτροπή αφού και πάλι θα απολαύσουμε, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Τα νέα ονόματα που ακούγονται για το J2US

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, πέρα από τον πρώην παίκτη του Survivor που αναμένεται να μπει στο παιχνίδι, μία θέση στη σκηνή θα έχουν οι Θέμης Αδαμαντίδης, Θοδωρής Φέρρης και Θάνος Πετρέλης.

Το μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο συγκεντρώνεται στις γυναίκες καθώς εκεί θα δούμε τη Super Kiki και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τη Φάρμα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου J2US

Εκτός J2US ο Γιώργος Θεοφάνους

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόκειται να βρεθεί εκτός J2US στον επόμενο κύκλο της εκπομπής, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Mega.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο μουσικό show, καθώς θα αναλάβει ενεργό ρόλο στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, η οποία θα αλλάξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

J2US Θεοφάνους

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ένα νέο J2US το οποίο αυτή τη φορά θα προβάλλεται στη συχνότητα του ALPHA και όχι του Open. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως η παραγωγή αντιμετωπίζει πρόβλημα αυτή την περίοδο καθώς το στούντιο στο οποίο γυριζόταν το show, δεν είναι διαθέσιμο αυτή την εποχή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον νέο κύκλο, ο οποίος μάλιστα θα βγει στον αέρα πολύ σύντομα, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου.