Η οργισμένη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Μπορείτε τουλάχιστον να σβήσετε τις φωτιές;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η οργισμένη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μία οργισμένη ανάρτηση θέλησε να κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους μίλησε για το μεγάλο έργο που έχει γίνει μέσα από τα social media για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη ανάρτηση, αναφερόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο για την προσφορά της κυβέρνησης και ζήτησε τουλάχιστον να σβήσουν οι φωτιές. Μία εξαιρετικά αυστηρή ανάρτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε μέσα από το Instagram του και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει φροντίσει από τη μεριά της να ενημερώσει τον κόσμο μέσα από το Instagram της γιαόλες τις δράσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες για στήριξη στους πυρόπληκτους.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Το συνειδητοποιείτε καθόλου ότι έχουν μαζευτεί τόσα χρήματα, τόσα τρόφιμα,τόση πολλή βοήθεια μόνο από την προσωπική προσφορά του καθένα; Από την αυτοοργάνωση του εθελοντισμού; Από καμία κυβέρνηση και κανέναν επίσημο φορέα. Μπορείτε τουλάχιστον να σβήσετε τις φωτιές;», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη ενώ ανέφερε το όνομα του πρωθυπουργού στην ιστορία της.

Μαίρη Συνατσάκη Κυριάκος Μητσοτάκης

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα χάδια της Συνατσάκη στον Ίαν Στρατή

Εδώ και καιρό φημολογείται έντονα πως η Μαίρη Συνατσάκη μετά τον χωρισμό της από τον Σταματάκη βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Ίαν Στρατή και παρά το γεγονός πως έχουν υπάρξει στοιχεία που επιβεβαιώνουν την σχέση αυτή εκείνοι συνεχίζουν να το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Οι φωτογραφίες που έρχονται σήμερα στην δημοσιότητα, όμως, αποκλειστικά από το Youweekly.gr δεν χωράνε καμία απολύτως αμφισβήτηση! Τα παιδιά είναι μαζί και μάλιστα είναι πιο ερωτευμένα από ποτέ!

Η Μαίρη και ο Ίαν βρέθηκαν μαζί με φίλους πριν από λίγα 34ωρα στο Θέατρο Άλσος. Μάρτυρες, άτομα που βρέθηκαν εκεί, ανέφεραν στο Youweekly.gr πως τα παιδιά ήταν πιο διαχυτικά από ποτέ. Επίσης, υπήρχαν πολύ έντονες εκφράσεις... επιθυμίας, όπως απαλά αγγίγματα και βλέμματα.

Συνατσάκη

Συνατσάκη ίαν στρατής

Στρατης συνατσακη σχεση