Κατερίνα Στικούδη: Η τρυφερή φωτογραφία με το σύζυγό της, λίγο πριν γίνουν γονείς

Δείτε πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Η τρυφερή φωτογραφία με το σύζυγό της, λίγο πριν γίνουν γονείς

Ότι γράφει το Youweekly.gr είναι νόμος κι έχει αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές! Πρώτοι εμείς σας αποκαλύψαμε πως η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη περιμένει το πρώτο της παιδάκι και μάλιστα τότε βρισκόταν στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης! Μέχρι σήμερα ωστόσο, μερικούς μήνες μετά, η ίδια δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση, παρόλο που η κοιλίτσα της πλέον έχει αρχίσει και φαίνεται πολύ.

Χθες λοιπόν 14/8, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στο Instagram ένα απόσπασμα από το νέο της κομμάτι, ανακοινώνοντας πως κυκλοφόρησε το καινούργιο της τραγούδι, ενώ ανήρτησε και μερικά stories από το μίνι party που έκανε με τον σύζυγό της,.

Μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της και μια κοινή τους φωτογραφία όπου πόζαραν αγκαλιά στο φακό με την κοιλίτσα της να φαίνεται μέσα από την μπλούζα.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με τον σύζυγό της

Η τρυφερή φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με το σύζυγό της

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

«Στην Αράχωβα, μου έχουν χτυπήσει στις 5 το πρωί την πόρτα στο ξενοδοχείο οι άνθρωποι που μου έκλεισαν το live για να μπουν στο δωμάτιό μου. Μόνο που δεν την έσπασαν» είπε.

«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση από διάφορες απόψεις. Μετά το τελείωσα. Είμαι τυχερή που μετά τον χωρισμό δεν είχε συνέχεια» είπε.

«Άνοιξα το κομμωτήριο σκύλων για να φροντίσω διάφορα ζωάκια. Επειδή ασχολιόμουν μόνη μου στην καραντίνα με τον σκύλο μου και είπα να το κάνω και επαγγελματικά».

«Έστειλα στην Κατερίνα Στικούδη ευχές για το μωράκι της όταν έμαθα ότι είναι έγκυος. Έχω χαρεί πάρα πολύ για εκείνην, με το καλό . Περιμένει και αγοράκι από ό,τι έμαθα» είπε προδίδοντας το φύλο του μωρού.

Το βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα η εγκυμοσύνη

Η όμορφη τραγουδίστρια έκανε πριν από λίγες ημέρες γυρίσματα για το νέο της video clip και έτσι έκανε ένα live στο instagram μαζί με τις χορεύτριες της ομάδας της.

Σε κάποια στιγμή του live, μάλιστα, φάνηκε έντονα η φουσκωμένη της κοιλίτσα, με τους followers της να ξεκινούν να της γράφουν «με το καλό» όχι μόνο για το τραγούδι αλλά και για το μωρό.

Ωστόσο, η ίδια δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει κάτι, το μόνο που έχει δηλώσει ότι είναι απλά έχει πάρει για