Πάμε Δανάη: Πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό της Μπάρκα - Είναι πλέον επίσημο

Η ανακοίνωση με μια φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: Πρόσωπο έκπληξη στο πλευρό της Μπάρκα - Είναι πλέον επίσημο

Με αλλαγές θα επιστρέψει από τον Σεπτέμβρη η εκπομπή Πάμε Δανάη, αφού νέα πρόσωπα θα δούμε στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα. Μάλιστα, δεν έχουν αποχωρήσει μόνο πρόσωπα πίσω από τις κάμερες, αλλά και από μπροστά, με ένα από αυτά να είναι ο Απόστολος Ρουβάς (Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του).

Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί η τελική ομάδα της, ωστόσο πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια ανακοίνωσε με μια φωτογραφία την γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό της στο τηλεοπτικό πλατό από τη νέα σεζόν.

Αυτή θα βρίσκεται στο πλευρό της Μπάρκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Ο λόγος για την Δέσποινα Καμπούρη, η οποία λείπει εδώ και πολλά χρόνια από το χώρο της τηλεόρασης.

«Χρόνια πολλά, καλά, ευτυχισμένα, δημιουργικά όμορφή μου (μέσα κι έξω) Δέσποινα. Οι αγκαλιές σε λίγες μέρες στο πλατό», έγραψε η Δανάη Μπάρκα σε instastory της, ανακοινώνοντας την συνεργασία τους.

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη η Δέσποινα Καμπούρη

Δίπλα της και γνωστή αστρολόγος

Άλλη μια επιστροφή έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές για την νέα σεζόν στην πρωινή ζώνη του MEGA. Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Παγιατάκη θα είναι και πάλι στο μεγάλο κανάλι στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» καθώς θα είναι και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Δανάης Μπάρκα στο Instagram όπου η ίδια καλωσόρισε την αστρολόγο της εκπομπής.

Η τελευταία συνεργασία της αστρολόγου με το μεγάλο κανάλι ήταν στην εκπομπή «Καλημερούδια» που παρουσίαζε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Έκπληξη για το MEGA

Εκτός εκπομπής και γνωστό όνομα

Μια ξαφνική ανακοίνωση έκανε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη στις 11/6 το πρωί. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση των συνεργατών της αν η Ιρίνα Σάικ ταιριάζει με τον Κάνιε Γουέστ.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός - παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν συνεργάζεται πλέον με την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία την είχε ως manager τα δυο τελευταία χρόνια.

«Εγώ δεν είμαι πια στις Fab για να σου πω. Έμειναν τα original μοντέλα. Αλλά και να σου πως κάτι: “Once a fab, always a fab”. Οπότε να πάρουμε τα original μοντέλα να μας πουν με ποιον ταιριάζουν τα μοντέλα», αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα. Δείτε και την ανακοίνωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Δανάη Μπάρκα.