Ποδάρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η νέα φωτογραφία με το κίτρινο ολόσωμο μαγιό

Ανάβει «φωτιές» στις παραλίες της Ίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ποδάρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η νέα φωτογραφία με το κίτρινο ολόσωμο μαγιό

Λίγο πριν την μεγάλη της τηλεοπτική της επιστροφή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και αυτή τη φορά, απολαμβάνει τα μπάνια της στην πανέμορφη Ίο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία νέα φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται η μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στο σώμα της μέσα στους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα, άκρως καλοκαιρινή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πόζαρε πάνω στο σκάφος με το οποίο κάνει διακοπές με το κίτρινο ολόσωμό της και μοίρασε «εγκεφαλικά» με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η νέα ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Πράσινο τσάι και μπόλικο νερό - Όλα τα tips που έκαναν την Σπυροπούλου να φτιάξει αυτό το σώμα

Μια πανέμορφη γυναίκα, με μεσογειακό ταμπεραμέντο, μόνο skinny δεν μπορούμε να τη φανταστούμε, αντίθετα η πληθωρική της προσωπικότητα “κουμπώνει” τέλεια σε ένα juicy κορμί. Με αυτά τα χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θυμίζει εύκολα Ναπολιτάνα πρωταγωνίστρια σε ταινία του '70, ζυγίζοντας πέρυσι το καλοκαίρι 72 κιλά. Και πάλι θελκτική ήταν και σαγηνευτική και τραβούσε όλα τα βλέμματα με τις πλούσιες καμπύλες της.

Την περίοδο της καραντίνας έκανε αμέτρητες βόλτες στην γειτονιά στα νότια προάστια αλλά και πολύ ποδήλατο! Γενικά δεν της αρέσει να ζυγίζεται και προτιμά να βλέπει τη διαφορά στα κιλά της από τα ρούχα που φοράει! Όταν θέλει να χάσει βάρος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συνδυάζει καλή διατροφή και άσκηση, φροντίζει να περπατάει στη φύση 4 με 5 χιλιόμετρα και κάνει χαλαρό τζόκινγκ.

Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κιλά

ΠΡΩΙΝΟ: Προτιµά γάλα αµυγδάλου µε ένα κουταλάκι του γλυκού µέλι και µία κουταλιά της σούπας δηµητριακά ή οµελέτα, γιαούρτι µε φρούτο ή φρυγανιά µε µέλι.

FULL ΔΡΟΣΙΑ: Ένα ποτήρι παγωµένο τσάι είναι ό,τι πρέπει για έξτρα δόσεις ενέργειας! Έτσι αισθάνεται πιο ευδιάθετη και δραστήρια!

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ: Για σνακ προτιµάει µία χούφτα ξηρούς καρπούς ή φρούτα εποχής (δύο λεπτές φέτες καρπούζι ή βερίκοκα ή ακτινίδια).

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ: Πίνει τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ηµέρα, ενυδατώνοντας έτσι τον οργανισµό αλλά και την επιδερµίδα της!

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ: Επιλέγει λευκό κρέας, όπως στήθος κοτόπουλο ή ψάρι. Εννοείται πως όλα συνδυάζονται µε σαλάτα!